Tennis pitkävetovihje: Nuorten naistenniksen lupausten tulikuuma kamppailu Madridissa 26.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 175,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 175,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Mirra Andreeva – Linda Noskova

Tänään Madridin WTA-turnauksessa massakentällä nähdään kaksi lupaavaa pelaajaa, Mirra Andreeva ja Linda Noskova, jotka kohtaavat toisensa jälleen kerran. Ottelu lupaa olla jännittävä, kun nämä kaksi nuorta kykyä asettuvat vastakkain.

Mirra Andreeva, 16-vuotias lahjakkuus, on noussut tenniskenttien keskiöön vaikuttavalla pelityylillään ja rohkeudellaan. Hänen rankinginsa on tällä hetkellä 43., mikä kuvastaa hänen nopeaa kehitystään urallaan. Andreeva on tunnettu voimakkaasta syötöstään ja tarkoista peruslyönneistään, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan millä tahansa alustalla.

Linda Noskova, 19-vuotias tsekkiläinen pelaaja, on myös noussut esiin tennismaailmassa omalla tavallaan. Hänen nykyinen rankinginsa on 31., ja hänellä on ollut menestystä erityisesti massakentillä. Noskovan pelityyli on monipuolinen ja hänellä on kyky mukautua vastustajiensa peliin. Näiden kahden pelaajan välillä on historiaa, sillä he kohtasivat toisensa tammikuussa, jolloin Noskova vei voiton suoraan kahdessa erässä. Tämä antaa Noskovalle selkeän psykologisen edun ennen tätä ottelua.

Kertoimien valossa Noskovan voitto näyttää houkuttelevalta vaihtoehdolta, sillä hänen voitto kertoimella 1.75 tarjoaa hyvän mahdollisuuden tuottoon. Ottaen huomioon hänen aiemman voittonsa ja vahvan esityksensä massakentillä, Noskova on vahva pelikohde tässä ottelussa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Noskova voittoa kertoimella 1.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

75 Lukukerrat