Tennis pitkävetovihje: Jasmine Paolini – Mirra Andreeva 6.6.2024 Ranskan avoimet

Ranskan avointen välierässä kohtaavat kaksi lupaavaa pelaajaa, Jasmine Paolini ja sensaatio 17-vuotias Mirra Andreeva, jotka hakevat paikkaa turnauksen finaalissa.

Jasmine Paolini

Paolini, sijoitettu 15, on kokenut kilpailija, jonka peliä leimaa taito ja taistelutahto. Hänen vankka kokemuksensa ja monipuolinen pelityylinsä tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kentällä.

Mirra Andreeva

17-vuotias ihmelapsi Mirra Andreeva on noussut tenniskenttien keskusteluun raikkaalla ja rohkealla pelillään. Hänen voittonsa Paolinista aiemmin tänä vuonna on osoitus hänen kyvyistään ja potentiaalistaan. Andreevan pelityyli on energinen ja aggressiivinen, mikä voi luoda haasteita kokeneemmille vastustajille.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Teinisensaation matka valitettavasti päättyy

Vaikka Andreeva onkin yllättänyt monet turnauksessa, hänen matkansa päättyy tähän otteluun. Paolinin kokemus ja vahva peli osoittautuvat liian koviksi haasteiksi nuorelle pelaajalle. Vaikka Andreeva taistelee loppuun saakka, hänen on vaikea pysyä mukana Paolinin tempossa ja varmuudessa. Ottelu päättyykin Paolinin voittoon, ja hän etenee finaaliin asti jatkaen unelmaansa Ranskan avointen mestaruudesta.

Pelivihje: Jasmine Paolini 2.20

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

117 Lukukerrat