Tennis pitkävetovihje: Tanskalainen superlupaus vahvoilla Madridin turnauksessa 26.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 140,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 140,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Mariano Navone – Holger Rune

Madridin ATP-turnauksen massakentällä nähdään jännittävä kohtaaminen, kun Mariano Navone ja Holger Rune asettuvat vastakkain ensimmäistä kertaa. Ottelu lupaa mielenkiintoista kamppailua kahden lahjakkaan pelaajan välillä.

Mariano Navone, nykyinen maailmanlistan sijalla 41, on argentiinalainen pelaaja, joka on osoittanut kykynsä erityisesti massakentillä. Hänen pelityylinsä perustuu vahvaan peruslyöntipeliin ja taisteluhenkeen, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Holger Rune, joka löytyy maailmanlistan sijalta 12. Kyseessä on tanskalainen nuori superlupaus, jonka taidot ja potentiaali ovat herättäneet paljon kiinnostusta tennismaailmassa. Hänen pelityylilleen on ominaista aggressiivisuus ja monipuolisuus kentällä, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan mille tahansa vastustajalle.

Vaikka pelaajat eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, Runen näyttävä esiintyminen viime aikoina ja hänen potentiaalinsa antavat hänelle selvän edun tässä ottelussa. Hänen voittokertoimensa 1.40 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen, kun hän pyrkii etenemään pitkälle Madridin ATP-turnauksessa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Rune voittoa kertoimella 1.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

273 Lukukerrat