Tennis pitkävetovihje: Novak Djokovic – Holger Rune 12.11.2023

Torinon ATP-finaaleissa kohtaavat kaksi huippupelaajaa, maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic ja kymmenenneksi rankattu Holger Rune. Ottelu pelataan kovalla alustalla, mikä tuo oman mausteensa näiden kahden pelaajan kohtaamiseen.

Novak Djokovic

Novak Djokovic, Serbian tennistähti hallitsee edelleen miesten tenniskenttiä. Rankattuna maailmanlistan ykköseksi hän on voittanut lukuisia Grand Slam -turnauksia ja muita merkittäviä kilpailuja. Djokovicin pelityyli yhdistää teknisen taidon, voiman ja henkisen kovuuden. Hänen peruslyöntinsä ovat tarkkoja ja voimakkaita, ja hän hallitsee verkkopeliä tehokkaasti. Djokovicin kokemus ja kyky pelaamiseen paineen alla ovat tehneet hänestä yhden kaikkien aikojen suurimmista pelaajista.

Holger Rune

Nuori 20-vuotias tanskalainen Holger Rune on noussut huomattavasti maailmanlistalla. Rune on tunnettu energisestä pelityylistään, nopeista jaloistaan ja aggressiivisista lyönneistään. Vaikka hän ei ole vielä saavuttanut Djokovicin kaltaisia suuruuksia, hän on osoittanut potentiaalinsa voittamalla useita ATP-turnauksia ja kilpailemalla menestyksekkäästi korkeimmalla tasolla.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!12

Aiemmat kohtaamiset

Näiden kahden pelaajan kohtaamiset ovat olleet erittäin tasaisia. Neljästä aiemmasta kohtaamisesta voitot ovat jakautuneet tasan 2-2. Marraskuun alussa Pariisin ATP-turnauksessa Djokovic voitti tiukan ottelun erin 2-1, mikä lisää jännitettä heidän kohtaamiseensa Torinossa.

Onko yllätysvoitto mahdollinen?

Holger Rune voi hyvinkin ottaa yllätysvoiton tässä kohtaamisessa. Nuoren tanskalaisen energisyys ja aggressiivisuus voivat aiheuttaa vaikeuksia Djokovicille, erityisesti kovalla alustalla. Rune on myös nopea liikkeissään, mikä auttaa häntä vastaamaan Djokovicin tarkkoihin lyönteihin. Djokovicin mahdolliset paineet maailmanlistan ykkösenä voivat avata tilaisuuden Runelle hyödyntää tilannetta ja yllättää tennismaailma voittamalla yksi kauden suurimmista otteluista. Tämä kohtaaminen on varmasti täynnä jännitystä ja odotuksia, kun kaksi pelaajaa kohtaa Torinon kovalla kentällä tavoitellessaan ATP-finaalin voittoa.

Pelivihje: Holger Rune 4.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

243 Lukukerrat