Tennis pitkävetovihje: Stefanos Tsitsipas – Holger Rune 14.11.2023

Stefanos Tsitsipas ja Holger Rune kohtaavat jännittävässä kamppailussa ATP-finaalien turnauksessa 14. marraskuuta 2023. Tsitsipas, maailmanlistan kuudes, ja Rune, joka on sijoitettu kymmenenneksi, ovat kohdanneet aiemmin kahdesti, ja Rune on onnistunut voittamaan molemmat kohtaamiset 2-0 ja 3-1 erin.

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas, kreikkalainen tennistähti, on noussut maailman huipulle voittaen useita ATP-turnauksia. Hänen vahva yhden käden rystynsä ja voimakas syöttönsä tekevät hänestä pelottavan vastustajan. Tsitsipas on taitava verkolla ja hallitsee peruslyönnit monipuolisesti. Hänen kokemuksensa suurissa turnauksissa antaa hänelle mahdollisuuksia, ja hän etsii mahdollisuutta lisätä voittolistaansa.

Holger Rune

Holger Rune, nuori tanskalainen lupaus, on tehnyt vaikutuksen nopealla nousullaan maailmanlistalla. Hänen aggressiivinen pelityylinsä ja nopea jalkatyönsä tekevät hänestä vaarallisen vastustajan. Rune on voittanut Tsitsipasin kahdesti aiemmin, osoittaen, että hän kykenee haastamaan kokeneempia vastustajia. Hänen pelinsä perustuu voimakkaaseen syöttöön ja tarkkoihin lyönteihin, jotka voivat asettaa Tsitsipasin ahtaalle.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Tanskalainen hyvässä iskussa

Tästä kohtaamisesta odotetaan kovaa taistoa kahden nuoren sukupolven pelaajan välillä. Rune on aiempien voittojen myötä osoittanut, että hänellä on Tsitsipasia vastaan toimiva pelisuunnitelma. Nuoruudestaan huolimatta Rune pelaa kypsästi ja voi käyttää Tsitsipasin kokemusta vastaan. Holger Rune voittaa ennakkoluulottomalla ja energisellä pelityylillään, joka voi yllättää Tsitsipasin ja viedä hänet voittoon.

Pelivihje: Holger Rune 1.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

258 Lukukerrat