Tennis pitkävetovihje: Djokovic – Dimitrov 5.11.2023

Pariisi ATP Finaaliottelu 5. marraskuuta 2023 tarjoaa tennisfaneille jännittävän kohtaamisen, kun maailman ykköspelaaja, Serbian Novak Djokovic, kohtaa Bulgarian Grigor Dimitrovin, joka pitää rankingissa sijaa 17. Djokovicin ja Dimitrovin kohtaamiset ovat historian valossa olleet epätasaisia, ja Djokovic on hallinnut tätä kilpailua.

Novak Djokovic

Novak Djokovic, maailman rankingin ykkönen, on pitkään ollut miesten tenniksen huippunimi. Hän on voittanut lukuisia Grand Slam -tapahtumia ja ATP-turnauksia uransa aikana. Djokovicin pelityyli on tunnettu erinomaisesta syötöstä, tarkkuudesta ja periksiantamattomuudesta kentällä. Hän on myös yksi parhaimmista palauttajista, mikä tekee hänestä pelottavan vastustajan.

Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov, rankingissa sijalla 17, on myös kokenut pelaaja, joka on näyttänyt potentiaalinsa monissa turnauksissa. Hänen pelinsä on monipuolinen, ja hänellä on vahva peruslyöntipeli. Dimitrov on tunnettu myös taitavasta verkko- ja syöttöpelistään. Vaikka hän ei ole saavuttanut Djokovicin kaltaista menestystä uransa aikana, hänellä on potentiaalia voittaa huippupelaajia.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Pelaajien välillä on historiaa

Historia suosii selvästi Novak Djokovicia näissä kohtaamisissa, koska hän on voittanut 11 pelaajien välisistä 12 ottelusta. Ainoa voitto, jonka Dimitrov on saavuttanut, tapahtui vuonna 2013. Djokovic on hallinnut Dimitrovia näissä otteluissa hänen paremman syöttönsä, vahvemman peruslyöntipelin ja henkisen kovuutensa ansiosta. Djokovic tunnetaan myös kyvystään lukea vastustajiaan ja sopeutua heidän peliinsä, mikä tekee hänestä erittäin vaikean vastustajan.

Djokovicin kokemus suurissa finaaleissa on selvä etu. Hän on menestynyt Grand Slam -turnauksissa ja ATP-finaaleissa, mikä antaa hänelle itseluottamusta ja rauhallisuutta tällaisissa tilanteissa. Hän tietää, mitä vaaditaan voittaakseen tärkeät ottelut.

Novak Djokovicin vahvuudet, kuten syöttö, peruslyönnit, ja mentaalinen vahvuus, ovat ominaisuuksia, jotka voivat auttaa häntä voittamaan tämän ottelun Grigor Dimitrovia vastaan. Vaikka Dimitrov on lahjakas pelaaja, Djokovicilla on selkeä etu sekä historiallisesti että tällä hetkellä.

Pelivihje: Novak Djokovic 1.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

269 Lukukerrat