Tennis pitkävetovihje: Jannik Sinner – Holger Rune 16.11.2023

Jannik Sinner ja Holger Rune kohtaavat 16. marraskuuta 2023 Torinon ATP-finaaliturnauksen kiihkeässä kamppailussa. Sinner, maailman neljänneksi sijoitettu pelaaja, ja Rune, sijoitettu kymmenenneksi, ovat aiemmin kohdanneet toisensa kahdesti, molemmilla kerroilla Runen napatessa voiton.

Jannik Sinner

Jannik Sinner, nuori italialainen lupaus, on noussut maailman huipulle vaikuttavalla pelityylillään. Hänen voimakas syöttönsä, tarkkuutta pursuava peruslyöntipeli ja älykäs verkko-osaaminen ovat tehneet hänestä vaarallisen vastustajan kentällä. Sinnerin taistelutahto ja taituruus antavat hänelle selkeän edun useimmissa otteluissa.

Holger Rune

Holger Rune, tanskalainen lahjakkuus, on osoittanut kykynsä voittaa huippupelaajia. Hänen liikkuvuutensa, monipuoliset lyöntinsä ja pelirohkeutensa tekevät hänestä vaikeasti ennakoitavan vastustajan. Rune on aiemmin kohdannut Sinnerin ja onnistunut voittamaan molemmat kohtaamiset, mikä lisää ottelun mielenkiintoa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Energinen Rune voi napata voiton

Tämän kohtaamisen tarkka ennustaminen ei ole helppoa, mutta on perusteltua odottaa, että Rune jatkaa voittokulkuaan. Runen aiemmat voitot Sinneristä antavat hänelle henkisen edun ja itseluottamusta. Tanskalaisen monipuolinen pelityyli voi tuoda ongelmia Sinnerille, erityisesti jos hän pystyy käyttämään tehokkaasti syöttöjään ja löytämään Sinnerin heikkoudet verkolla.

Kun Rune on jo voittanut Sinnerin kahdesti, hänellä on pelillinen kaava menestykseen. Rune voi hyödyntää vastustajansa mahdolliset heikkoudet ja pelata rohkeasti, mikä voi johtaa yllätysvoittoon. Yhtenä ATP-kiertueen nousijana Rune ei ehkä ole niin ennakoitavissa, ja tämä arvaamattomuus voi olla avain voittoon. Odotettavissa on tasainen ja jännittävä kohtaaminen, jossa Rune saattaa yllättää ja viedä voiton kotiin.

Pelivihje: Holger Rune 3.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

256 Lukukerrat