Tennis pitkävetovihje: Munchenin turnauksen voittaja nälkäisenä Madridissa 26.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 155,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 155,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Jaume Munar – Jan-Lennard Struff

Madridin ATP-turnauksen massakentällä odotetaan mielenkiintoista ottelua, kun Jaume Munar ja Jan-Lennard Struff kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa. Ottelussa yhtyvät kaksi erilaista pelaajatyyppiä, mikä lupaa jännittävää kamppailua kentällä.

Jaume Munar, nykyinen maailmanlistan sijalla 73, edustaa Espanjaa ja on tunnettu erityisesti massakenttäosaamisestaan. Hänen pelityylilleen on ominaista tarkka lyöntipeli ja kestävyys, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan millä tahansa alustalla. Jan-Lennard Struff, joka löytyy maailmanlistan sijalta 24, on Saksan kokenut pelaaja, joka viimeisteli voiton Munchenin ATP-turnauksessa massakentällä viime viikolla. Struff tunnetaan voimakkaasta pelistään ja hyökkäävästä pelityylistään, mikä voi aiheuttaa ongelmia vastustajilleen.

Vaikka pelaajat eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, Struffin viimeaikainen menestys antaa hänelle selkeän edun tässä ottelussa. Hänen voittokertoimensa 1.55 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen, kun hän pyrkii jatkamaan hyvää virettään massakentillä.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Struff voittoa kertoimella 1.55.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

67 Lukukerrat