Tennis pitkävetovihje: Barcelonasta panokset nelinkertaisena takaisin 16.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Barcelonassa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 400,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 400,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Jaume Munar – Yoshihito Nishioka

Barcelonan ATP-turnauksen yleisö odottaa innolla Jaume Munarin ja Yoshihito Nishiokan kohtaamista massakentällä 16. huhtikuuta 2024. Ottelu lupaa tiukan kamppailun kahden tasaisesti sijoittuneen pelaajan välillä.

Jaume Munar, Espanjan lahjakkuus, saapuu otteluun maailmanlistan sijalta 73. Hänellä on vahva peruslyöntipeli ja erinomainen liikkuvuus massakentällä. Munar on tunnettu taistelijan luonteestaan ja kyvystään venyä vaikeissakin tilanteissa. Yoshihito Nishioka, Japanilainen pelaaja saapuu otteluun maailmanlistan sijalta 71. Hänellä on nopeat jalat ja taitava kädet, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan massakentällä. Nishioka on osoittanut kykynsä voittaa suuria nimiä ja pystyy luomaan painetta vastustajilleen jatkuvalla aggressiivisella pelillään.

Vaikka Munarilla ja Nishiokalla on lähes sama ranking, on syytä huomioida Nishiokan voitto heidän aikaisemmasta kohtaamisestaan vuonna 2022. Nishioka on viime aikoina osoittanut hyvää pelivirettä ja kykenee pelaamaan hyvin massakentällä, mikä aiheuttaa haasteita Munarille. Siksi Nishiokan voitto kertoimella 4.00 näyttää houkuttelevalta pelikohdealta, kun otetaan huomioon hänen aiempi menestyksensä ja pelivireensä ennen ottelua.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Nishioka voittoa kertoimella 4.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

162 Lukukerrat