Tennis pitkävetovihje: Madridissa miesten otteluissa yllätysmahdollisuus 26.4.2024

Tenniksen ATP-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 265,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 265,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Tomas Martin Etcheverry – Denis Shapovalov

Madridin ATP-turnauksessa massakentällä odotetaan jännittävää kohtaamista, kun Tomas Martin Etcheverry ja Denis Shapovalov astuvat kentälle ensimmäistä kertaa toisiaan vastaan. Ottelussa kohtaavat kaksi erilaista pelaajatyyppiä, mikä lisää mielenkiintoa tämän kohtaamisen ympärillä.

Tomas Martin Etcheverry, nykyinen maailmanlistan 27., on argentiinalainen pelaaja, joka on osoittanut kykynsä massakentillä aiemmissa turnauksissa. Hänen pelityylilleen on ominaista voimakas peruslyöntipeli ja kyky hallita pistettä alustalla. Etcheverryn vahvuudet voivat tuoda hänelle etua tässä kohtaamisessa. Denis Shapovalov, vaikka hänen rankinginsa onkin hetkellisesti pudonnut, niin hän on aina vaarallinen vastustaja millä tahansa alustalla. Kanadalainen on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja voimakkaasta syötöstään, mikä tekee hänestä uhkan vastustajilleen.

Vaikka pelaajat eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, Shapovalovin käynnissä oleva paluu takaisin huipulle tekee hänestä potentiaalisen voittajan tässä ottelussa. Hänen voittokertoimensa 2.65 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoitukselle, etenkin ottaen huomioon hänen vaarallisuutensa massakentillä.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Shapovalov voittoa kertoimella 2.65.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

73 Lukukerrat