Tennis pitkävetovihje: Miesten turnaus Miamissa tarjoaa maistuvan ennakkosuosikin 22.3.2024

ATP kiertueen Miamin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 175,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 175,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Alexander Bublik – Matteo Arnaldi

Miami ATP-turnauksen ottelussa kohtaavat Alexander Bublik ja Matteo Arnaldi. Bublik, Kazakstanin tennislahjakkuus, pitää hallussaan ATP-rankingin sijaa 18, kun taas Arnaldi löytyy sijalta 38. Ottelu on näiden kahden pelaajan ensimmäinen kohtaaminen.

Alexander Bublik tunnetaan erottuvasta pelityylistään ja luovuudestaan kentällä. Hänen repertuaarinsa sisältää näyttäviä syöttöjä, leikkisiä drop-lyöntejä ja tarkkoja peruslyöntejä. Bublikin peli voi olla arvaamatonta vastustajilleen, ja hänellä on kyky yllättää vastustajansa ratkaisevilla hetkillä. Vaikka hänelle voi välillä tulla virheitä, hänen aggressiivinen pelityylinsä tekee hänestä vaarallisen vastustajan.

Matteo Arnaldi puolestaan on noussut vakuuttavasti kohti maailman huippua. Italialainen on kehittynyt tasaisesti ja saavuttanut hyviä tuloksia ATP-kiertueella. Arnaldin peli perustuu vahvaan peruspeliin ja hyvään liikkumiseen kentällä. Hän pystyy pitämään palloa pelissä ja käyttämään vastustajansa virheet hyväkseen.

Vaikka Arnaldi on kunnioitettava vastustaja, Bublik lähtee otteluun ennakkosuosikkina, ja hänen voittokertoimensa 1.75 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Bublikin erottuva pelityyli ja kyky painostaa vastustajaansa voivat osoittautua ratkaiseviksi tekijöiksi ottelussa. Bublikin korkeampi ranking ja kokemus suuremmista turnauksista antavat hänelle etulyöntiaseman.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Bublik voittoa kertoimella 1.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

156 Lukukerrat