ATP tennis pitkävetovihje: Matteo Arnaldi – J.J. Wolf

Shanghai ATP -turnauksen kovalla alustalla käydään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Italian Matteo Arnaldi ja Yhdysvaltain Jeffrey John Wolf asettuvat vastakkain. Ottelu lupaa kovaa taistelua, kun näiden kahden lahjakkaan pelaajan välillä on vain muutaman sijoituksen ero rankingissa. Tämä kohtaaminen tarjoaa mahdollisuuden jännittävään kamppailuun, sillä aiemman kohtaamisen voitto tuo Arnaldille itseluottamusta, kun hän pyrkii toistamaan suorituksensa.

Matteo Arnaldi

22-vuotias italialainen, pitää ATP-rankingissa sijaa 42. Hän on tunnettu vahvasta pelistään kovilla alustoilla, ja hänen taktisesti älykkäät ratkaisunsa ovat tehneet hänestä vakavan haastajan. Arnaldi on vahva takalinjapelaaja, joka pystyy liikkumaan sulavasti kentällä ja iskemään voimakkaita lyöntejä sekä rystyltä että kämmeneltä. Hänellä on myös hyvä syöttö, joka tarjoaa hänelle etua syöttöjen pitämisessä.

Jeffrey John Wolf

24-vuotias yhdysvaltalainen, sijoittuu ATP-rankingissa sijalle 51. Wolf on nopea ja ketterä pelaaja, joka on erityisen vaarallinen kovilla alustoilla. Hänellä on voimakas rystylyönti ja hän on taitava verkolla. Wolf on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja pyrkii hallitsemaan palloralleja voimakkailla lyönneillään ja nopeudellaan.

Miten ottelu etenee?

Vaikka Wolf on lahjakas pelaaja, on silti syytä uskoa, että Matteo Arnaldi on vahvoilla tässä kohtaamisessa. Arnaldi voitti heidän edellisen kohtaamisensa syyskuun lopussa selvästi 2-0 erin. Tämä voitto antaa Arnaldille psykologisen edun ja luottamusta siihen, että hän voi voittaa Wolfin uudelleen. Arnaldi on tottunut paineen alla pelaamiseen ATP-turnauksissa. Hänellä on myös monipuolinen pelityyli, joka vaikeuttaa Wolfin pelisuunnitelman toteuttamista. Arnaldi voi sekoittaa peliä pitkillä palloralleilla, mutta hänellä on myös taitoa päättää pisteet nopeilla hyökkäyksillä verkolla.

Italialaisen parhaat aseet

Arnaldin vahva syöttö antaa hänelle etua ottelussa. Hän pystyy pitämään omat syöttönsä ja luomaan painetta Wolfin syöttövuorolla. Tämä voi johtaa murtoihin ja ratkaiseviin etuihin ottelussa.

Pelivihje: Matteo Arnaldi 1.75

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Tennis pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntisivut

342 Lukukerrat