Tennis pitkävetovihje: Liu Claire – Veronika Erjavec 20.5.2024

Toukokuun 20. päivänä 2024 Ranskan Avoimissa nähdään mielenkiintoinen karsintaottelu, kun Yhdysvaltojen Liu Claire kohtaa Slovenian Veronika Erjavecin massakentällä. Liu, maailmanlistan sijalla 110, lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Erjavec puolestaan on sijoittunut rankingissa sijalle 168, joten hänellä on edessään haastava koitos.

Liu Claire

Liu Claire, 24-vuotias kalifornialainen, on tehnyt vahvaa nousua maailmanlistalla viimeisen vuoden aikana. Hän on tunnettu erityisesti monipuolisesta pelityylistään ja erinomaisesta liikkumisestaan kentällä. Liu’n vahvuuksiin kuuluvat tarkat peruslyönnit ja kyky varioida peliään vastustajan mukaan. Massakenttä ei ole hänen suosikkialustansa, mutta hän on osoittanut pystyvänsä pelaamaan myös tällä alustalla kilpailukykyisesti.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Veronika Erjavec

Veronika Erjavec, 23-vuotias slovenialainen, on lahjakas pelaaja, joka pyrkii vakiinnuttamaan paikkansa WTA-kiertueella. Erjavec on vahvimmillaan juuri massakentillä, mikä antaa hänelle pienen edun tässä ottelussa. Hän luottaa pelissään voimakkaisiin yläkierteisiin ja pitkiin palloralleihin, jotka rasittavat vastustajan fyysistä kuntoa. Erjavecin suurimpana haasteena on kuitenkin ollut tasaisuuden puute otteluissa, mikä on estänyt häntä nousemasta korkeammalle rankingissa.

Yhdysvaltalainen ennakkosuosikki

Ottelussa Liu Claire on ehdoton ennakkosuosikki. Hänen kokeneisuutensa ja korkeampi ranking-asemansa antavat hänelle etulyöntiaseman, mutta Erjavecia ei sovi aliarvioida. Slovenialaispelaajalla on kyky yllättää vahvempia vastustajia, erityisesti jos hän löytää parhaan pelivireensä massakentällä. Liu’n on oltava tarkkana ja varmistettava, ettei anna Erjavecin päästä rytmiin ja pitkiin palloralleihin, joissa hän on parhaimmillaan.

Ottelu tulee olemaan jännittävä kamppailu kahden erilaisen pelityylin välillä. Liu’n monipuolisuus ja kokemus tekevät hänestä suosikin, mutta Erjavecin sitkeys ja taito massakentällä voivat tehdä ottelusta odotettua tiukemman. Kumpi tahansa voi voittaa, mutta Liu Clairella on selkeä etulyöntiasema ottelun alla.

Pelivihje: Liu Claire 1.70

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

64 Lukukerrat