Tennis pitkävetovihje: Jannik Sinner – Stefanos Tsitsipas 12.11.2023

ATP-finaalien jännitysnäytelmä Torinossa saa huipennuksensa, kun kaksi maailman huippupelaajaa, Jannik Sinner ja Stefanos Tsitsipas, kohtaavat kovalla alustalla 12. marraskuuta 2023. Ottelun odotetaan olevan tiukka kamppailu, sillä molemmat pelaajat ovat vakuuttaneet taidoillaan ja kilpailuhenkisyydellään.

Jannik Sinner

Jannik Sinner, Italian nuori lahjakkuus, on noussut ATP-rankingissa sijalle 4, mikä osoittaa hänen huiman nousunsa tennismaailman huipulle. Sinnerin pelityyli on vakuuttava, ja hänen vahva syöttönsä yhdistettynä nopeisiin jalkoihin tekee hänestä vaarallisen vastustajan. Hänellä on kyky hallita palloa sekä rystyllään että kämmenellään, ja hän on näyttänyt kykynsä voittaa kovia otteluita suurissa turnauksissa.

Stefanos Tsitsipas

Toisella puolella verkkoa seisoo Kreikan ylpeys, Stefanos Tsitsipas, joka pitää hallussaan 6. sijaa ATP-rankingissa. Tsitsipas on monipuolinen pelaaja, jonka peli perustuu voimakkaaseen peruslyöntipeliin ja taktiseen älykkyyteen. Hänen kämmenlyöntinsä on voimakas ase, ja verkolla liikkuminen on yksi hänen vahvuuksistaan. Tsitsipas on myös näyttänyt kykynsä voittaa suuria otteluita Grand Slam -turnauksissa.

Aiemmat kohtaamiset

Näiden kahden huippupelaajan väliset kohtaamiset ovat aina olleet intensiivisiä ja tasaväkisiä. Tsitsipas on onnistunut voittamaan yhteensä viisi seitsemästä aiemmasta kohtaamisesta, mikä antaa hänelle psyykkisen edun ennen tämän ottelun alkua. Hänen monipuolinen pelityylinsä ja kyky sopeutua vastustajaansa tekevät hänestä vaikeasti voitettavan vastuksen.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Kreikkalaisen yllätysvoitto kiinnostaa

Ottelun voittajan ennustaminen on aina haastavaa varsinkin näin tasavertaisessa ottelussa, mutta Tsitsipasilla on selkeät edellytykset ottaa voitto tässä kohtaamisessa. Hänen kokemuksensa suurista otteluista ja kykynsä sopeutua erilaisiin pelityyleihin antavat hänelle mahdollisuuden pelata voitosta. Tsitsipas voittaa ottelun tiukan kamppailun jälkeen, hyödyntäen taitoaan hallita verkkopeliä ja käyttäen tehokkaasti peruslyöntiensä voimaa.

Pelivihje: Stefanos Tsitsipas 2.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

258 Lukukerrat