Tennis pitkävetovihje: Daniil Medvedev – Jannik Sinner 29.10.2023

Tänään Wienissä kovalla alustalla nähdään huipputennistä, kun maailmanlistan kolmonen, Venäjän Daniil Medvedev, kohtaa Italian Jannik Sinnerin, joka löytyy rankingista neljänneltä sijalta. Tämä on kahden tennistähden kohtaaminen, joka lupaa olla äärimmäisen kiinnostava. Medvedev ja Sinner ovat taistelleet toisiaan vastaan seitsemän kertaa aiemmin ja Medvedev on onnistunut voittamaan näistä kohtaamisista kuusi.

Daniil Medvedev

27-vuotias venäläinen, on noussut tenniksen huipulle huimalla nopeudella. Hän on tunnettu voimakkaasta syötöstään, tarkoista peruslyönneistään ja älykkäästä pelaamisestaan. Medvedev voitti Yhdysvaltain avoimet vuonna 2021 ja saavutti samana vuonna US Openin finaalin. Hänen kypsä pelityylinsä ja kyky mukautua vastustajiensa pelityyliin tekevät hänestä erittäin vaikean vastustajan kovalle alustalle. Medvedevin valttikortti tässä ottelussa on hänen monipuolisempi pelityylinsä ja parempi fyysinen sekä henkinen kestävyys verrattuna nuoreen Sinneriin.

Jannik Sinner

22-vuotias Jannik Sinner on noussut nopeasti tennismaailman huipulle, ja hän edustaa Italian tenniksen tulevaisuutta. Sinnerin pelityyli on aggressiivinen ja hänellä on voimakas syöttö, sekä loistava rystylyönti. Hän on erityisen vaarallinen kovalla alustalla, mutta hän saattaa kohdata vaikeuksia Medvedevin monipuolisen pelaamisen takia.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi sitten Medvedev voittaa tämän ottelun?

Medvedevin kokemus ja pelityyli sopivat hyvin kovalle alustalle. Hänellä on taitoa pitää palloa kentässä ja rakentaa pisteitä harkiten. Hän on tottunut pelaamaan suurissa otteluissa ja hänellä on vahva hermojen hallinta. Medvedevin syöttö antaa hänelle etua, erityisesti erien alussa. Jos hän onnistuu pitämään syöttönsä, hän voi laittaa painetta Sinnerin syöttövuoroon ja siten ottaa kontrollin pelistä.

Vaikka Sinner on lahjakas pelaaja, Medvedevin kokemus, monipuolinen pelityyli ja parempi fyysinen sekä henkinen kunto tekevät hänestä ennakkosuosikin tässä ottelussa. Tämä lupaa olla hieno ottelu, joka pitää tennisfanit jännityksessä!

Pelivihje: Daniil Medvede 1.75

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

202 Lukukerrat