Tennis pitkävetovihje: Jannik Sinner – Novak Djokovic 19.11.2023

Jannik Sinner ja Novak Djokovic kohtaavat 19. marraskuuta 2023 Torinon ATP-finaaliturnauksen finaalissa, joka lupaa tiukan taistelun. Sinner, maailmanlistan neljäs, on loistanut turnauksessa voittaen jo Medvedevin, Runen, Djokovicin ja Tsitsipasin. Djokovic, rankingin ykkönen, on puolestaan päihittänyt Alcarazin, Hurkaczin ja Runen, mutta kärsinyt tappion Sinnerille.

Jannik Sinner

Sinner, vasta 22-vuotias, on nuoresta iästään huolimatta osoittanut kypsyyttä ja pelisilmää. Hänen voittonsa kovista kilpakumppaneista kertovat hänen monipuolisesta pelityylistään ja kyvystään sopeutua eri vastustajiin. Sinnerin vahva syöttö ja aggressiivinen lyöntipeli tekevät hänestä vaarallisen vastustajan.

Novak Djokovic

Djokovic, kokenut mestari, on hallinnut maailman huippua vuosia. Hänen vakuuttava voittokulkunsa turnauksessa heijastaa hänen huipputaitoaan ja kykyään nostaa tasoaan tärkeissä otteluissa. Djokovicin taktinen älykkyys, jäätävä rauhallisuus ja vahva palautuspeli asettavat hänet vahvaan asemaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Serbialainen voittaa

Turnauksen finaalissa Djokovic osoittaa voittamisen nälkäänsä hyödyntämällä kokemustaan ja paineensietokykyään. Hänen kykynsä lukea vastustajan peliä ja muuttaa taktiikkaansa tarvittaessa antavat hänelle edun. Djokovicin vahva fyysinen kunto ja kyky pelata paineessa tekevät hänestä ennakkosuosikin, ja hän nappaa voiton Sinneristä varmoin ottein.

Pelivihje: Novak Djokovic 1.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

188 Lukukerrat