Tennis pitkävetovihje: Flavio Cobolli – Holger Rune 30.5.2024 Ranskan avoimet

Ranskan avointen toisella kierroksella italialainen Flavio Cobolli kohtaa tanskalaisen Holger Runen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat. Cobolli, maailmanlistan sijalla 53, on nuori ja nouseva tähti, kun taas Rune, sijalla 13, on jo vakiinnuttanut paikkansa tenniksen huipulla ja lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Flavio Cobolli

Flavio Cobolli on nopeasti noussut tenniksen maailmassa. Hänen pelinsä on aggressiivista ja energistä, ja hänellä on erinomainen kyky hallita tempoa ja käyttää koko kenttää hyväkseen. Cobolli on osoittanut kykyä pelata hyvin myös massakentillä, vaikka suuret menestykset vielä odottavat. Hänen vahvuuksiaan ovat nopeat reaktiot ja tarkat peruslyönnit, jotka voivat aiheuttaa ongelmia vastustajille.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Holger Rune

Holger Rune puolestaan on yksi tenniksen lupaavimmista nuorista pelaajista. Hän on jo saavuttanut paljon lyhyessä ajassa ja on tunnettu voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisista peruslyönneistään. Rune on erittäin kilpailuhenkinen ja hänen pelityylinsä perustuu vahvaan hyökkäykseen sekä kykyyn hallita kentän tapahtumia. Hänellä on erinomainen liike ja hän osaa sopeutua nopeasti erilaisiin pelitilanteisiin, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan.

Tanskalainen jatkaa matkaansa pitkälle

Rune on selkeä ennakkosuosikki tähän otteluun. Hänen kokemuksensa ja korkeampi rankinginsa antavat hänelle etulyöntiaseman. Vaikka Cobolli on lupaava ja kykenevä pelaaja, hänen täytyy pelata parasta tennistään voidakseen haastaa Runen tosissaan. Rune on näyttänyt pystyvänsä pelaamaan korkealla tasolla jatkuvasti ja hänen aggressiivinen pelityylinsä voi olla liikaa Cobollille.

Ottelusta odotetaan jännittävää, ja se tarjoaa hyvän mahdollisuuden seurata, miten nuoret lahjakkuudet kohtaavat suurten panosten edessä. Runen ennakkosuosikin asema on perusteltu.

Pelivihje: Holger Rune 1.45

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

122 Lukukerrat