Tennis pitkävetovihje: Daniil Medvedev – Jiri Lehecka 2.5.2024

Madrid ATP Puolivälieräottelu

Daniil Medvedev, maailmanranking: 4. ja Jiri Lehecka, maailmanranking 31.

Medvedev: Tavoittelee kärkipaikkaa

Daniil Medvedev, Venäjän tennislahjakkuus, on yksi miesten ATP-kiertueen kuumimmista pelaajista. Hänen vaikuttava pelityylinsä ja kyky sopeutua erilaisiin vastustajiin tekevät hänestä pelottavan vastuksen kentällä. Medvedev on tunnettu vahvasta syötöstään ja tarkoista peruslyönneistään, jotka saavat vastustajat usein vaikeuksiin. Hän on jatkanut vakuuttavaa peliään tällä kaudella ja tavoittelee kärkipaikkaa ATP-rankingissa.

Lehecka: Nousu nuorena lupauksena

Jiri Lehecka, nuori tšekkiläinen pelaaja, on tehnyt vaikutuksen tennismaailmaan rohkealla pelityylillään ja kyvyllään haastaa kokeneemmat vastustajat. Hänen nopea jalkatyönsä ja aggressiivinen peli ovat tehneet hänestä nousevan tähti ATP-kiertueella. Vaikka Lehecka ei ole vielä saavuttanut Medvedevin kaltaista menestystä, hänen potentiaalinsa on kiistaton, ja hänellä on kaikki eväät yllättää suuremmatkin nimet.

Aiempi kohtaaminen: Medvedev hallitsi

Pelaajat kohtasivat ensimmäisen kerran vuonna 2023, jolloin Medvedev osoitti vahvuutensa voittamalla ottelun suoraan 3-0. Ottelu päättyi varhain, kun Lehecka joutui luovuttamaan ottelun toisen erän jälkeen loukkaantumisen vuoksi. Tämä aiempi kohtaaminen antaa Medvedeville selkeän psykologisen edun tulevaan otteluun.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Medvedevin voitto: Hyvä pelikohde

Daniil Medvedevin voitto tässä ottelussa näyttää erittäin houkuttelevalta vedonlyönnin kannalta. Hänen vakuuttava pelityylinsä ja aiempi menestyksensä Leheckaa vastaan luovat vahvan perustan odottaa hänen jatkavan voittokulkuaan. Medvedevin taito hallita peliä ja hyödyntää vastustajiensa heikkouksia tekevät hänestä selkeän suosikin tässä kohtaamisessa.

Odotamme jännittävää ottelua, kun Medvedev ja Lehecka kohtaavat Madridin ATP-puolivälierässä. Medvedevin vahvuus ja kokemus antavat hänelle etulyöntiaseman, mutta Lehecka saattaa yllättää ja tarjota tiukan vastuksen.

Pelivihje: Daniil Medvedev 1.60

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

142 Lukukerrat