Tennis pitkävetovihje: Taylor Fritz – Grigor Dimitrov 14.5.2024

Taylor Fritz ja Grigor Dimitrov kohtaavat Rooman ATP-turnauksen neljännesvälierässä massakentällä. Luvassa on jännittävä ottelu odotuksia täynnä. Näiden kahden pelaajan välinen historia antaa lisämaustetta kohtaamiseen, sillä he ovat kohdanneet kolmesti aiemmin, ja Dimitrov onnistui viemään kaksi edellistä kohtaamista vuonna 2023 ja johtaa näin ollen keskinäisiä otteluita 2-1.

Taylor Fritz

Taylor Fritz, sijoitettu maailmanlistan sijalle 13., on yksi Yhdysvaltain kovimmista lupauksista. Hänen pelityylinsä nojaa voimakkaaseen syöttöön ja aggressiiviseen lyöntipeliin. Fritz pystyy luomaan painetta vastustajilleen voimakkailla peruslyönneillään ja kykenee hallitsemaan peliä etenkin massakentällä.

Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov, maailmanlistan sijalla 10., on bulgarialainen taituri, joka tunnetaan monipuolisesta pelistään ja sulavasta liikkeestään kentällä. Dimitrovin kämmenlyönti ja verkko-osaaminen tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Hänen kokemuksensa ja monipuolisuutensa voivat antaa hänelle etulyöntiaseman tässä kohtaamisessa.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi sitten Grigor Dimitrov on hyvä pelikohde tässä ottelussa?

Hänen aiemmat voittonsa Fritzistä antavat hänelle henkistä etua ja itseluottamusta. Dimitrovin monipuolinen pelityyli sopii hyvin massakentälle, ja hänellä on tarvittava taito ja kokemus murtautua läpi Fritzin aggressiivisesta pelityylistä. Dimitrovin sijoitus maailmanlistalla on hieman korkeampi kuin Fritzin, mikä kuvastaa hänen nykyistä virettään ja valmiuttaan voittaa ottelu. Dimitrovilla on kaikki edellytykset viedä tämä ottelu kotiin ja jatkaa kohti Rooman ATP-turnauksen voittoa.

Pelivihje: Grigor Dimitrov 2.40

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

43 Lukukerrat