Tennis pitkävetovihje: Indian Wells välieristä helpot voitot talteen 16.3.2024

ATP kiertueen Indian Wellsin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 140,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 140,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Tommy Paul – Daniil Medvedev

Indian Wellsin välierissä kohtaavat tänään Tommy Paul ja Daniil Medvedev. Ottelu lupaa tiukkaa taistoa, kun kaksi maailmanluokan pelaajaa kohtaa toisensa kovalla kentällä.

Tommy Paul, Yhdysvaltain lahjakas pelaaja, rankingillaan 17., on osoittanut vahvaa suorituskykyä turnauksessa. Hänen pelinsä perustuu vahvaan peruslyöntipeliin ja nopeaan jalkatyöhön. Paul on osoittanut kykynsä voittaa isoja otteluita ja hän varmasti tavoittelee läpimurtoa Indian Wellsissä. Daniil Medvedev, rankingillaan 4., on yksi maailman parhaista pelaajista. Venäläinen on tunnettu älykkäästä pelityylistään ja tarkoista lyönneistään. Medvedevin varmuus ja monipuolisuus kentällä tekevät hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa.

Vaikka Paulilla on potentiaalia yllättää, Medvedev on ottelun ennakkosuosikki. Medvedev on voittanut heidän aiemmat kohtaamisensa, mikä antaa hänelle henkisen edun. Medvedevin kokemus suurista otteluista ja hänen vankka pelityylinsä tekevät hänestä vahvan ehdokkaan voittoon. Kertoimella 1.40 Medvedevin voitto on houkutteleva pelikohde. Hänen vahva pelinsä ja aiemmat voitot Paulista antavat perustellun luottamuksen Medvedeviin tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Medvedev voittoa kertoimella 1.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

267 Lukukerrat