Tennis pitkävetovihje: Cluj-Napoca WTA turnauksessa järjetön kerroin! 9.2.2024

WTA kiertueen Romian turnaus Cluj-Napocassa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 450,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 450,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Karolina Pliskova – Sara Errani

Cluj-Napocan WTA-turnauksessa 9. helmikuuta 2024 Karolina Pliskova ja Sara Errani kohtaavat toisensa. Vaikka Pliskova on maailmanlistalla sijalla 78, ja Errani sijalla 98, ottelusta voi odottaa jännittävää, sillä Errani on tällä hetkellä kovassa vireessä ja kykenee yllättämään.

Tšekkiläinen Karolina Pliskova on tunnettu voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään. Sara Errani taas on Italian pelaaja, joka on viime aikoina osoittanut vahvaa suorituskykyä. Erranin pelityyli on monipuolinen, ja hän kykenee vaikeuttamaan vastustajansa rytmiä.

Erranin mahdollisuudet yllätysvoittoon korostuvat hänen nykyisessä vireessään, ja vedonlyöntikertoimella 4.50 hänen voittonsa tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden. Mikäli Errani pystyy hyödyntämään Pliskovan haasteet ja pelaamaan omalla vahvuusalueellaan, hänen voittonsa ei olisi täysi yllätys. Tämä kohtaaminen voi tarjota odottamattomia käännekohtia Cluj-Napocassa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Errani voittoa kertoimella 4.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

465 Lukukerrat