Tennis pitkävetovihje: Cluj-Napoca WTA turnauksessa mehevä altavastaaja 7.2.2024

WTA kiertueen Romian turnaus Cluj-Napocassa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 275,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 275,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Sara Errani – Caty McNally

Sara Errani kohtaa Caty McNallyn Cluj-Napocan WTA-turnauksessa 7. helmikuuta 2024. Erranin sijoitus maailmanlistalla on 98. ja McNallyn 170. Näiden pelaajien kohtaamiset ovat aiemmin päättyneet Erranin voittoon molemmilla kerroilla. Tämä antaa vahvan merkin siitä, että Errani hallitsee tätä otteluparia. Hänen kokemuksensa ja aiemmat voittonsa McNallysta tuovat itseluottamusta tähän kohtaamiseen.

Vaikka pelaajien välinen sijoitusero ei ole valtava, on otettava huomioon heidän keskinäinen historia. Errani on voittanut aiemmat kohtaamiset, mikä luo psykologisen edun hänelle. Erranin voitto kertoimella 2.75 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoitukselle, ottaen huomioon Erranin vahvat näytöt aiemmissa kohtaamisissa. Tämä kutkuttaa vedonlyöjiä ottamaan riskin ja panostamaan Erranin voittoon tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Erranin voittoa kertoimella 2.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

204 Lukukerrat