Tennis pitkävetovihje: Naisten tenniksestä löydetään terävä altavastaaja 8.2.2024

WTA kiertueen Romian turnaus Cluj-Napocassa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 275,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 275,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Sara Errani – Tatjana Maria

Cluj-Napocan WTA-turnauksessa 8. helmikuuta 2024 kohtaavat Sara Errani ja Tatjana Maria. Vaikka Errani on sijoitettu rankingissaan 98. sijalle ja Maria 49. sijalle, nämä kaksi pelaajaa ovat kohdanneet neljä kertaa aiemmin, ja jokaisessa kohtaamisessa voiton on vienyt Errani erin 2-0.

Sara Errani, italialainen konkari, tunnetaan erinomaisesta liikkuvuudestaan ja taistelutahtoisesta pelityylistään. Hänen vahvat peruslyöntinsä ja kokemuksensa kilpailutasolla tekevät hänestä vaarallisen vastustajan. Tatjana Maria, vaikka hän sijoittunut rankingissa korkeammalle, on pelaaja silti aina kohdannut vaikeuksia Errania vastaan.

Erranin voitolle tarjottava 2.75 kerroin näyttää houkuttelevalta, kun otetaan huomioon heidän aiemmat kohtaamisensa ja Erranin kyky hallita pelejä. Kokemuksen, historiallisen menestyksen ja aiempien voittojen pohjalta Erranin voitto on varteenotettava vaihtoehto tässä kohtaamisessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Errani voittoa kertoimella 2.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

167 Lukukerrat