Tennis pitkävetovihje: Chileläinen voi tehdä yllätyksen miesten otteluissa 26.3.2024

ATP kiertueen Miamin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 275,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 275,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Casper Ruud – Nicolas Jarry

Miami ATP neljännesvälierissä kohtaavat Casper Ruud ja Nicolas Jarry. Ottelussa kohtaavat kaksi kovaa nimeä, joilla on vahva näyttö menestyksestä ATP-kiertueella.

Casper Ruud, Norjan ylpeys, on nousussa oleva tähti ATP-kiertueella. Hänen vahva peruspelinsä ja fyysinen kuntonsa tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Ruudin sijoitus maailmanlistalla on tällä hetkellä kahdeksas, ja hän on osoittanut kykynsä voittaa isoja otteluita. Nicolas Jarry, Chilen lahjakkuus, on myös vaikuttava voimapelaaja. Hänen tuhoisa syöttönsä ja aggressiivinen pelityylinsä voivat aiheuttaa ongelmia vastustajille. Vaikka hänen sijoituksensa maailmanlistalla onkin hieman Ruudia alhaisempi, sijalla 23, hänellä on potentiaalia haastaa kärkipelaajat.

Kaksikon kohtaamiset ovat olleet tiukkoja, mutta Ruudilla on kaksi voittoa kolmesta kohtaamisesta. Jarry kuitenkin tuntee Ruudin pelityylin ja voi käyttää tätä tietoa hyväkseen valmistautuessaan otteluun. Jarrylla on tarvittava iskukyky ja itseluottamus voittaa ottelu, erityisesti kun hänellä on kyky murskata palloa molemmilta puolilta kenttää.

Jarryn aggressiivinen pelityyli ja potentiaalinen syöttövoitto voivat olla avaintekijöitä ottelussa. Hänellä on kyky ottaa riskejä ja pakottaa Ruud virheisiin, mikä voi luoda hänelle mahdollisuuksia yllätysvoittoon. Kokemuksensa ja pelityylinsä ansiosta Jarry voi hyvinkin kääntää ottelun edukseen ja aiheuttaa turnauksessa suuren yllätyksen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Jarry voittoa kertoimella 2.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

129 Lukukerrat