Tennis pitkävetovihje: Emma Navarro – Aryna Sabalenka 3.6.2024 Ranskan avoimet

Tänään Ranskan avoimissa nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun Emma Navarro ja Aryna Sabalenka kohtaavat toisensa. Navarro, rankingissa sijalla 24, on nouseva yhdysvaltalainen tähti, joka on tehnyt vakuuttavaa nousua maailmanlistalla. Sabalenka, maailmanlistan kakkonen, on valkovenäläinen voimanpesä, joka tunnetaan aggressiivisesta pelistään ja vahvasta syötöstään.

Emma Navarro

Emma Navarro on viime vuosina noussut parrasvaloihin, ja hän on näyttänyt kykynsä voittaa suuria nimiä. Hänen pelinsä perustuu vahvaan peruslyöntipeliin ja hyvään liikkumiseen kentällä. Navarro on erityisen hyvä massakentillä, missä hänen tarkat ja kierteiset lyöntinsä pääsevät oikeuksiinsa. Hän on myös henkisesti vahva pelaaja, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan tiukoissa otteluissa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka on vakiinnuttanut paikkansa maailman huipulla voimakkaalla ja suoraviivaisella pelityylillään. Hänen vahvuutensa ovat tehokas syöttö ja kovat peruslyönnit, jotka voivat dominoida vastustajaa. Sabalenka on erityisen vaarallinen, kun hän pääsee hallitsemaan pelin tempoa ja hyökkäämään voimalla.

Navarro hakee toista yllätysvoittoa

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa kerran aiemmin tänä vuonna maaliskuussa, jolloin Navarro yllätti ja voitti ottelun 2-1. Tämä voitto antaa Navarrolle henkisen edun ja itseluottamusta tulevaan kohtaamiseen.

Vaikka Sabalenka on rankingin perusteella selvä suosikki, Navarro on osoittanut, että hänellä on kyky voittaa huippupelaajia. Jos Navarro pystyy toistamaan aiemman suorituksensa ja hyödyntämään vahvuuksiaan, hänellä on kaikki mahdollisuudet ottaa yllätysvoitto myös tänään. Sabalenkan on oltava tarkkana, sillä Navarro on valmis haastamaan ja yllättämään jälleen kerran.

Pelivihje: Emma Navarro 4.00

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

128 Lukukerrat