Tennis pitkävetovihje: Iga Swiatek – Coco Gauff 6.6.2024 Ranskan avoimet

Ranskan avointen välierissä kohtaavat Iga Swiatek ja Coco Gauff, kaksi tennismaailman kirkkaimpiin tähtiin kuuluvaa pelaajaa.

Iga Swiatek

Swiatek, joka on rankattu ykköseksi on dominoinut kenttiä uransa huipulla osoittaen vakuuttavaa peliä ja voittaen useita mestaruuksia. Hänen pelityylinsä yhdistää voimaa, tarkkuutta ja älykästä syöttöpeliä, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa.

Coco Gauff

Gauff, sijoitettu kolmanneksi, on nuoresta iästään huolimatta noussut nopeasti tenniksen eliittien joukkoon. Hänen energinen ja aggressiivinen pelityylinsä on voimakas ase kentällä, ja hän on osoittanut kykynsä voittaa jopa kokeneempia vastustajia. Vaikka Gauff onkin jäänyt Swiatekin varjoon heidän kohtaamisissaan (Swiatek johtaa 9-1), hänessä on potentiaalia yllättää maailman ykkönen.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Löytyykö puolalaiselle haastaja?

Gauffin vahvuudet, kuten nopeus ja rohkeus verkolle nousuissa, voivat aiheuttaa ongelmia Swiatekille. Gauffin pallovarmuus ja kyky käsitellä vaikeita tilanteita voivat auttaa häntä kääntämään ottelun edukseen. Vaikka Swiatek onkin selkeä ennakkosuosikki, Gauffin potentiaali yllättää ei saa unohtua. Ottelusta voi odottaa jännittävää taistoa, ja Gauffilla on kaikki mahdollisuudet napata yllätysvoitto ja varmistaa paikkansa loppuottelussa.

Pelivihje: Coco gauff 6.00

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

88 Lukukerrat