Tennis pitkävetovihje: Hubert Hurkacz – Tommy Paul 16.5.2024

Rooman ATP-turnauksen puolivälierässä 16. toukokuuta 2024 kohtaavat Hubert Hurkacz ja Tommy Paul. Molemmat pelaajat ovat näyttäneet vakuuttavia otteita turnauksessa tähän mennessä, ja kohtaamisesta odotetaan jännittävää kamppailua. Ottelu pelataan massakentällä, mikä tuo oman lisämausteensa peliin.

Hubert Hurkacz

Puolalainen Hurkacz, tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 9, on tunnettu kovasta syötöstään ja erinomaisesta kenttäliikkumisestaan. Hänen vahvuutensa on monipuolisuus, ja hän on pystynyt menestymään niin kovilla kentillä kuin massalla. Hurkacz johtaa keskinäisiä kohtaamisia Paulia vastaan 3-1, mikä antaa hänelle henkisen yliotteen. Hän on edennyt vakuuttavasti Rooman turnauksessa ja hänen otteensa ovat olleet varmoja ja tehokkaita. Hurkacz on erityisen vaarallinen tie-break -tilanteissa, joissa hänen kylmähermoisuutensa ja syöttövarmuutensa pääsevät oikeuksiinsa.

Tommy Paul

Amerikkalainen Tommy Paul, maailmanlistan sijalla 16, on noussut nopeasti tennismaailman huipulle viime vuosina. Paul on monipuolinen pelaaja, jolla on nopeat jalat ja kyky hallita pitkiäkin palloralleja. Hän voitti edellisen kohtaamisen Hurkaczia vastaan vuonna 2023, mikä osoittaa, että hänellä on tarvittavat aseet voittaa puolalainen. Paulin suurin vahvuus on hänen pelinlukutaitonsa ja kyky improvisoida vaikeissa tilanteissa. Massakentät sopivat hänen pelityylilleen hyvin, ja hän on osoittanut turnauksessa kykenevänsä haastamaan maailman parhaita pelaajia.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Yhdysvaltalainen voi yllättää

Vaikka Hurkacz lähtee otteluun ennakkosuosikkina keskinäisten voittojensa ja korkeamman rankingin ansiosta, Paulilla on ehdottomasti mahdollisuudet napata yllätysvoitto. Paulin edellinen voitto Hurkaczista antaa hänelle itseluottamusta ja uskoa omiin mahdollisuuksiinsa. Ottelun lopputulos tulee riippumaan pitkälti siitä, kumpi pelaajista pystyy hallitsemaan hermonsa ja pelaamaan parasta peliään paineen alla. Tästä kohtaamisesta on lupa odottaa tasaista ja viihdyttävää tennistä, joka voi kääntyä kumman tahansa pelaajan eduksi.

Pelivihje: Tommy Paul 2.30

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

41 Lukukerrat