Tennis pitkävetovihje: Nicolas Jarry – Tommy Paul 17.5.2024

Tuleva välieräottelu massakentällä tuo yhteen kaksi lahjakasta pelaajaa, Nicolas Jarryn ja Tommy Paulin. Ottelu lupaa olla jännittävä ja täynnä huippuluokan tennistä.

Nicolas Jarry

Chilestä kotoisin oleva Nicolas Jarry, ATP-ranking 24, on tunnettu voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään. Jarryn peli perustuu vahvaan peruslyöntiin ja kykyyn hyökätä verkolle tilanteen salliessa. Massakenttä sopii erinomaisesti hänen pelityylilleen, sillä Jarry osaa käyttää kentän hitautta edukseen ja rakentaa pisteet rauhallisesti. Hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti syötön palautukset ja vahva kämmenlyönti, jotka tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa.

Tommy Paul

Yhdysvaltalainen Tommy Paul, ATP-ranking 16, on vakiinnuttanut paikkansa maailman huippujen joukossa monipuolisella ja dynaamisella pelillään. Paul on tunnettu liikkuvuudestaan ja kyvystään mukautua erilaisiin pelitilanteisiin. Hänen vahvuutensa on kyky pelata tasaisesti sekä hyökkäävästi että puolustavasti, mikä tekee hänestä monipuolisen ja vaikeasti voitettavan pelaajan. Paulin nopeat reaktiot ja tarkat lyönnit tekevät hänestä haastavan vastustajan erityisesti massakentällä, missä kärsivällisyys ja tarkkuus ovat avainasemassa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Keskinäiset kohtaamiset ja ennakkosuosikki

Aiemmat keskinäiset kohtaamiset ovat päättyneet Paulin eduksi voitoin 2-1, mikä antaa hänelle pienen edun tähän otteluun. Paulin voittojen taustalla on ollut hänen kykynsä sopeutua Jarryn voimakkaaseen peliin ja hyödyntää omaa monipuolisuuttaan. Vaikka Jarryllä on ollut vahva kausi ja hän on osoittanut kykynsä massakentällä, Paulin kokemus ja tasaisuus tekevät hänestä pienen ennakkosuosikin tähän otteluun.

Edessä on tasainen ja jännittävä kamppailu, jossa molemmilla pelaajilla on omat vahvuutensa. Tommy Paul on kuitenkin hienoinen ennakkosuosikki, ja hänen monipuolinen pelityylinsä saattaa olla ratkaiseva tekijä voiton saavuttamisessa.

Pelivihje: Tommy Paul 1.95

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

84 Lukukerrat