Tennis pitkävetovihje: Fabio Fognini – Tommy Paul 30.5.2024 Ranskan avoimet

Ranskan avointen toisella kierroksella kohtaavat italialainen Fabio Fognini ja yhdysvaltalainen Tommy Paul. Fognini, joka on tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 93, tunnetaan massakenttien taiturina. Paul, maailmanlistan sijalla 14, on noussut nopeasti tenniksen huipulle ja on ottelun ennakkosuosikki. Pelaajat ovat kohdanneet kerran aiemmin vuonna 2019, jolloin Fognini voitti suoraan erin 2-0.

Fabio Fognini

Fabio Fognini on yksi tenniksen värikkäimmistä pelaajista, joka tunnetaan temperamentistaan ja kyvystään pelata parasta tennistään massakentillä. Fognini on urallaan voittanut useita merkittäviä massakenttäturnauksia ja saavuttanut huippurankingin. Hänen pelinsä perustuu monipuoliseen lyöntivalikoimaan, taktiseen osaamiseen ja kykyyn liikkua nopeasti kentällä. Fogninin kokemus ja taito pelata pitkiä palloralleja voivat olla ratkaisevia tekijöitä tässä ottelussa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Tommy PAul

Tommy Paul on noussut nopeasti maailman kärkipelaajien joukkoon vahvan syöttönsä ja voimakkaiden peruslyöntiensä ansiosta. Paul on monipuolinen pelaaja, joka on näyttänyt pystyvänsä menestymään kaikilla alustoilla. Hän on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja kyvystään hallita otteluita tempoa vaihdellen. Vaikka Paul on kokenut suurta menestystä viime aikoina, massakenttä ei ole hänen suosikkialustansa, mikä voi tuoda omat haasteensa.

Tulinen italialainen yllättää?

Fogninin voitto aiemmassa kohtaamisessa antaa italialaiselle itseluottamusta. Hänen kokemus ja erinomaiset massakenttätaidot voivat mahdollistaa yllätysvoiton, vaikka Paul lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Jos Fognini pystyy pelaamaan parasta tennistään ja hyödyntämään massakenttien erityispiirteitä, hänellä on hyvät mahdollisuudet voittoon.

Ottelusta odotetaan jännittävää ja tasaväkistä, jossa Fogninin kokemus ja Paulin nousukiidossa oleva peli kohtaavat. Fogninin taito sopeutua tilanteisiin ja käyttää monipuolisia lyöntejään voi olla avainasemassa yllätystuloksen saavuttamiseksi.

Pelivihje: Fabio Fognini 5.00

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

110 Lukukerrat