Tennis pitkävetovihje: Giovanni Mpetshi Perricard – Alexander Bublik 24.5.2024

Giovanni Mpetshi Perricard

Giovanni Mpetshi Perricard, maailmanlistan sijalla 117, on nouseva tähti tenniskentillä. Ranskalainen nuorukainen on osoittanut vahvaa potentiaalia erityisesti massakentillä, joissa hänen voimakas syöttönsä ja kovat peruslyöntinsä pääsevät oikeuksiinsa. Mpetshi Perricard on vasta aloittelemassa uraansa ATP-tasolla, mutta hän on jo herättänyt huomiota rohkealla pelityylillään ja voitontahtoisuudellaan. Vuoden 2023 aikana hän kohtasi Alexander Bublikin ensimmäisen kerran ja hävisi tiukan kolmieräisen ottelun. Nyt hänellä on tilaisuus revanssiin kotiyleisön edessä Lyonissa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Alexander Bublik

Alexander Bublik, maailmanlistan sijalla 19, on tunnettu pelityylinsä ennakoimattomuudesta ja monipuolisuudesta. Kazakstanilainen pelaaja on vakiinnuttanut paikkansa ATP-kiertueen kärkipelaajien joukossa. Bublik tunnetaan erityisesti tehokkaasta syötöstään ja taitavista verkolla suoritettavista lyönneistään. Hänen kyvykkyytensä sopeutua erilaisiin pelitilanteisiin ja kenttäolosuhteisiin tekee hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Bublik on selvä ennakkosuosikki tulevassa ottelussa Lyonissa, erityisesti ottaen huomioon hänen edellisen kohtaamisensa voitto Mpetshi Perricardia vastaan.

Ottelun ennakkotunnelmat

Alexander Bublik lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Hänen kokemus ja korkea ranking-sijoituksensa antavat hänelle etulyöntiaseman nuorempaa ja vähemmän kokenutta Giovanni Mpetshi Perricardia vastaan. Kuitenkin massakenttä saattaa hieman tasoittaa peliä jonkin verran, sillä Mpetshi Perricard tuntee tämän alustan hyvin ja saa tukea kotiyleisöltään.

Pelivihje: Alexander Bublik 1.70

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

91 Lukukerrat