Tennis pitkävetovihje: Lorenzo Musetti – Alexander Bublik 14.6.2024 Stuttgart ATP

Tänään Stuttgartin ATP-turnauksen nurmikentällä kohtaavat Lorenzo Musetti ja Alexander Bublik. Keskinäisissä kohtaamisissa Bublik johtaa selkeästi 2-0, mikä tekee hänestä ottelun ennakkosuosikin.

Lorenzo Musetti

Lorenzo Musetti, maailmanlistan sijalla 30, on 22-vuotias italialainen, joka on tunnettu tyylikkäästä ja monipuolisesta pelistään. Musetti on lahjakas ja teknisesti taitava pelaaja, joka hallitsee erityisesti massakenttiä. Nurmikenttä ei kuitenkaan ole hänen vahvin alusta, ja hänen pelinsä voi toisinaan kärsiä nopeammista olosuhteista. Musetti luottaa hienoihin lyöntikombinaatioihinsa ja kykyynsä rakentaa pisteitä, mutta hänen on vielä löydettävä tasaisuutta ja varmuutta nurmella.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Alexander Bublik

Alexander Bublik, maailmanlistan sijalla 17, on 26-vuotias kazakstanilainen, joka tunnetaan voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään. Bublik on erinomainen nurmikenttäpelaaja, ja hänen pelinsä nopeatempoisuus sekä riskinotto sopivat hyvin tälle alustalle. Hänen kaksi aiempaa voittona Musettista antavat hänelle henkisen yliotteen tähän otteluun lähdettäessä. Bublik on myös ollut vakuuttava viimeaikaisissa turnauksissaan, mikä lisää hänen itseluottamustaan.

Kenttien viihdyttäjä suosikkina

Bublik on selkeä ennakkosuosikki tässä ottelussa. Hänen vahva syöttönsä ja aggressiivinen pelityylinsä tekevät hänestä vaikean vastustajan, erityisesti nurmikentällä. Musetti tulee tarvitsemaan parhaan mahdollisen suorituksen pystyäkseen haastamaan Bublikin. Musettin on löydettävä keinot hidastaa Bublikin peliä ja hyödyntää omia teknisiä vahvuuksiaan. Ottelusta odotetaan viihdyttävää, mutta Bublik näyttää olevan vahvemmilla lähtökohdilla.

Pelivihje: Alexander Bublik 1.50

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

115 Lukukerrat