Tennis pitkävetovihje: Aleksandar Vukic – Alexander Bublik 21.5.2024 Lyon ATP

Toukokuun 21. päivänä 2024 Lyonin ATP-turnauksessa kohtaavat Australian Aleksandar Vukic ja Kazakstanin Alexander Bublik massakentällä. Vukic, maailmanlistan sijalla 93, kohtaa Bublikin, joka on rankingissa sijalla 19. Aikaisemmissa keskinäisissä kohtaamisissa Vukic johtaa 1-0, mikä tuo otteluun mielenkiintoisen jännitteen.

Aleksandar Vukic

Aleksandar Vukic on 28-vuotias australialainen, joka on viime aikoina esittänyt lupaavia otteita. Hänellä on kova syöttö ja vahva peruslyöntipeli, joka sopii hyvin massakentille. Vukic pyrkii jatkamaan nousujohteista kehitystään ja hyödyntämään aikaisemman voittonsa Bublikista tuoman itseluottamuksen.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Alexander Bublik

Alexander Bublik on 26-vuotias kazakstanilainen, joka tunnetaan erikoisista lyöntivalinnoistaan ja pelityylistään. Hänellä on vahva syöttö ja monipuolinen peli, joka tekee hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Bublik on ollut tällä kaudella vakuuttava ja noussut maailmanlistan 19. sijalle, mikä tekee hänestä ehdottoman ennakkosuosikin tässä ottelussa.

Bublik on ennakkosuosikki

Vaikka Vukic voitti heidän ainoan aikaisemman kohtaamisensa, Bublikin nykykunto ja kokemus antavat hänelle selvän etulyöntiaseman. Bublik on osoittanut kykynsä pärjätä myös massakentillä, ja hänen odotetaan hallitsevan ottelua monipuolisella pelillään ja vahvalla syötöllään. Ottelu tulee varmasti olemaan jännittävä, mutta Bublikin katsotaan olevan vahvoilla etenemään seuraavalle kierrokselle.

Pelivihje: Alexander Bublik 1.65

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

74 Lukukerrat