Tennis pitkävetovihje: Frances Tiafoe – Jack Draper 14.6.2024 Stuttgart ATP

Tänään Stuttgartin ATP-turnauksen nurmikentällä kohtaavat kaksi nousevaa tennistähteä, Frances Tiafoe ja Jack Draper. Tämä on heidän toinen keskinäinen ottelunsa, ja aiemmasta kohtaamisesta jäi voitto Tiafoelle lukemin 2-0. Tiafoe, maailmanlistan sijalla 28, lähtee otteluun hyvällä pelivireellä.

Frances Tiafoe

Frances Tiafoe, 26-vuotias amerikkalainen, on tunnettu räjähtävästä pelityylistään ja atleettisesta olemuksestaan. Hänellä on monipuolinen pelivalikoima, joka soveltuu erinomaisesti nurmikentälle. Tiafoe on viime aikoina parantanut syöttöpeliään, mikä antaa hänelle etulyöntiaseman nopeilla alustoilla. Hän on myös saavuttanut menestystä merkittävissä turnauksissa, mikä kasvattaa hänen itseluottamustaan.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Jack Draper

Vastaan asettuu 22-vuotias brittilupaus Jack Draper, joka on maailmanlistan sijalla 40. Draper on osoittanut kykynsä haastaa huippupelaajia ja hänen voimakas pelinsä sekä vahva syöttö ovat tehneet hänestä vaarallisen vastustajan. Draper on parantanut otteitaan tasaisesti, mutta hänellä on vielä kehitettävää erityisesti mentaalipuolella ja tasaisuudessa.

Tiafoe jatkaa voittokulkua keskinäisissä kohtaamisissa

Vaikka Draperilla on potentiaalia, Tiafoe on tässä ottelussa vahvoilla. Hänen kokemuksensa ja varmuutensa nurmikentällä tekevät hänestä mahdollisen voittajan. Tiafoen monipuolinen pelityyli ja kyky sopeutua vastustajan pelityyliin voivat osoittautua ratkaiseviksi tekijöiksi. Ottelusta odotetaan jännittävää ja intensiivistä, mutta Tiafoe näyttää olevan vahvemmilla etenkin kokemuksen ja viimeaikaisten suoritusten perusteella. Draperilla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet yllättää ja tarjota tiukan vastuksen.

Pelivihje: Frances Tiafoe 2.70

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

84 Lukukerrat