Tennis pitkävetovihje: Aslan Karatsev – Frances Tiafoe 17.10.2023

Tokion ATP-turnauksessa kovalla alustalla kohtaavat tänään venäläinen Aslan Karatsev ja amerikkalainen Frances Tiafoe. Otteluun astuessaan he ovat kohdanneet toisensa kahdesti aiemmin saman kauden aikana, ja Tiafoe on voittanut molemmat näistä kohtaamisista (2-0 ja 3-1). Karatsevin ranking on tällä hetkellä 50., kun taas Tiafoe loistaa sijalla 14.

Aslan Karatsev (Ranking: 50)

Karatsev on nousussa oleva venäläistenniksen tähti. Hänen tarinansa noteerattiin Australian avoimissa vuonna 2021, kun hän ylsi välieriin voittamalla useita huippupelaajia. Hänen pelityylinsä on vahva, voimakas ja aggressiivinen, ja hänellä on erinomainen syöttö. Kovalla alustalla hän pystyy tuottamaan vahvaa lyöntipeliä ja kilpailemaan kärkipelaajien kanssa. Karatsevin vahvuus on myös fyysinen kestävyys ja kyky pelata pitkiä pisteitä.

Frances Tiafoe (Ranking: 14)

Frances Tiafoe edustaa Yhdysvaltoja tenniskentillä ja on noussut rankingissaan maailman huipulle. Hänen pelityylinsä on monipuolinen, ja hän on tunnettu nopeudestaan, taituruudestaan ja erinomaisista liikkeistään kentällä. Tiafoe on erityisen vahva kovilla alustoilla, mikä on osoittautunut eduksi hänen menestykselleen. Hänellä on vahva peruslyöntipeli ja taito vaihdella pelityyliään tarpeen mukaan.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi Tiafoe voittaa ottelun?

  1. Aiemmat kohtaamiset: Tiafoe on voittanut molemmat aiemmat kohtaamiset Karatsevia vastaan saman kauden aikana. Tämä antaa hänelle henkistä yliotetta ja itseluottamusta.
  2. Kokemus ja ranking: Tiafoen ranking on huomattavasti parempi kuin Karatsevin, mikä osoittaa hänen kypsyytensä ja kykynsä kilpailla korkealla tasolla. Tiafoella on myös enemmän kokemusta suurista turnauksista ja paineen hallitsemisesta.
  3. Pelityyli ja alusta: Tiafoe on erityisen vahva kovalla alustalla, mikä sopii Tokion turnauksen olosuhteisiin. Hänen nopeutensa ja taituruutensa kentällä voivat aiheuttaa vaikeuksia Karatseville, joka saattaa joutua ahtaalle pitkissä palloralleissa.

Frances Tiafoe saapuu otteluun vahvana suosikkina aiempien voittojen, korkeamman rankingin ja pelityylinsä ansiosta. Hänellä on mahdollisuus jatkaa voittoputkeaan Aslan Karatsevia vastaan ja edetä Tokion ATP-turnauksessa.

Pelivihje: Frances Tiafoe 1.50

Nappaa 100€ ilmaisvetoja ensitalletuksella XLbetiltä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

341 Lukukerrat