Tennis pitkävetovihje: Arthur Rinderknech – Frances Tiafoe 22.5.2024 Lyon ATP

Arthur Rinderknech

Arthur Rinderknech on ranskalainen tennispelaaja, joka on tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 73. Rinderknech tunnetaan vahvasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään. Hän on erityisesti vaarallinen nopeilla alustoilla, mutta pystyy myös pelaamaan hyvin massakentillä. Rinderknechillä on ollut useita hyviä otteluita viime aikoina, ja hän pyrkii parantamaan sijoitustaan maailmanlistalla.

Frances Tiafoe

Frances Tiafoe on yhdysvaltalainen tennislupaus, joka on maailmanlistan sijalla 26. Tiafoe tunnetaan dynaamisesta pelityylistään ja erinomaisesta liikkuvuudestaan kentällä. Hänellä on vahva syöttö ja monipuolinen peli, joka tekee hänestä vaikean vastustajan kaikilla alustoilla. Tiafoe on osoittanut kykynsä voittaa kovia vastustajia ja onkin noussut nopeasti tenniksen huipulle.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Ensimmäinen Kohtaaminen

Tämä ottelu Lyonin ATP-turnauksessa on ensimmäinen kerta, kun Rinderknech ja Tiafoe kohtaavat toisensa. Molemmat pelaajat tulevat varmasti antamaan kaikkensa kentällä, ja ottelusta odotetaan mielenkiintoista ja intensiivistä kamppailua. Rinderknech pyrkii hyödyntämään kotikenttäetuaan ja vahvaa syöttöään, kun taas Tiafoe tuo kentälle nopeutensa ja taktisen älykkyytensä.

Tiafoe Ennakkosuosikki

Frances Tiafoe on ottelun ehdoton ennakkosuosikki. Hänen maailmanlistan sijoituksensa ja viimeaikaiset hyvät otteensa tekevät hänestä selkeän voittajasuosikin. Tiafoe on osoittanut pystyvänsä hallitsemaan peliä ja voittamaan tiukkoja otteluita, mikä antaa hänelle etulyöntiaseman Rinderknechiä vastaan. Vaikka Rinderknechillä on kotiyleisön tuki ja vahva syöttö, Tiafoen monipuolinen peli ja kokemus suurista otteluista tekevät hänestä vaikeasti voitettavan vastustajan.

Lyonin massakenttä tarjoaa hienot puitteet tälle kohtaamiselle, jossa Tiafoe tavoittelee voittoa ja Rinderknech pyrkii yllättämään yleisönsä edessä.

Pelivihje: Francs Tiafoe 1.60

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

114 Lukukerrat