Tennis pitkävetovihje: Gabriela Knutson – Alize Cornet 5.12.2023

Gabriela Knutson ja Alize Cornet kohtaavat toisensa 5. joulukuuta 2023 Angers Challenger -turnauksessa kovalla alustalla. Ottelua odotetaan innolla, kun molemmat pelaajat pyrkivät parantamaan asemiaan tenniksen maailmanrankingissa.

Gabriela Knutson

Gabriela Knutson, Yhdysvaltain tenniksen lupaava nimi, on tullut esiin vahvoilla esityksillään ja taitavalla pelityylillään. Knutsonin nykyinen maailmanranking on 160, ja hän on osoittanut kykynsä erityisesti kovilla alustoilla. Hänen kova harjoittelu ja sitoutumisensa ovat tehneet hänestä kilpailijan, jota vastaan on vaikea pelata. Knutson tunnetaan erityisesti voimakkaista peruslyönneistään ja vahvasta syötöstään. Hänen pelityylinsä painottuu aggressiivisuuteen ja nopeisiin palloihin, jotka voivat asettaa vastustajansa vaikeuksiin. Vaikka Knutsonin ranking ei ole huipulla, hänellä on potentiaalia yllättää kokeneemmat vastustajansa.

Alize Cornet

Toisella puolella verkkoa seisoo Alize Cornet, Ranskan lahjakas pelaaja, joka pitää hallussaan maailmanrankingin 116. sijaa. Cornetin pelityyli on monipuolinen, ja hän on tunnettu taitavista liikkeistään kentällä. Hänen voittonsa useista haastavista otteluista ovat nostaneet hänen asemaansa tenniskartalla. Cornetin vahvuudet löytyvät erityisesti taktisesta älykkyydestä ja kyvystä sopeutua vastustajiensa pelityyleihin. Hänen monipuolisuutensa ja taituruutensa mahdollistavat erilaisten lyöntien käytön tarpeen mukaan. Cornet on myös tunnettu hermostumattomuudestaan tiukoissa tilanteissa, mikä antaa hänelle etua paineen alla.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Cornet liian taitava voitettavaksi

Vaikka Knutsonin voimakas pelityyli voi tuoda hänelle etua, Cornetin monipuolisuus ja kokemus kentällä voivat kääntää ottelun hänen eduksensa. Cornetin odotetaan hyödyntävän vastustajansa heikkoudet ja tuovan esille omaa pelinäkemystään voittaakseen ottelun. Tämä tuleva ottelu tarjoaa katsojille jännittävän kohtaamisen kahden lahjakkaan pelaajan välillä. Alize Cornetin odotetaan kuitenkin nousevan voittajaksi ottelun loppupuolella, hyödyntäen taituruuttaan ja kokemustaan tiukoissa tilanteissa.

Pelivihje: Alize Cornet 1.55

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

269 Lukukerrat