Tennis pitkävetovihje: Elena Rybakina – Aryna Sabalenka 2.5.2024

Madridin WTA-turnauksen välierissä kohtaavat kaksi naistenniksen kovinta nimeä, Elena Rybakina ja Aryna Sabalenka. Ottelua odotetaan jännityksellä, sillä molemmat pelaajat ovat osoittaneet vahvaa peliä kauden edetessä.

Elena Rybakina

Elena Rybakina, maailmanlistan neljäs pelaaja, on noussut nopeasti tennismaailman huipulle voittaen useita merkittäviä otteluita. Hänet tunnetaan voimakkaasta pelistään ja tarkoista syötöistään. Rybakina on myös osoittanut kykynsä hallita peliä sekä peruslinjoilla että verkolla.

Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka, rankingissa toisena, on voimakas ja aggressiivinen pelaaja, joka hallitsee kenttää voimakkailla peruslyönneillään ja vaarallisella syötöllään. Sabalenka on näyttänyt kykynsä voittaa isoja otteluita ja on vakiinnuttanut paikkansa naistenniksen kärjessä. Vaikka Sabalenka johtaa keskinäisiä kohtaamisia 6-4, Rybakina on voittanut heidän viimeisimmän kohtaamisensa vakuuttavasti 2-0. Rybakina on tällä hetkellä paremmassa vireessä, mikä antaa hänelle selkeän edun otteluun lähdettäessä.

Predators on antanut väkevän vastuksen, erityisesti maalivahti Juuse Sarosin johdolla. Saros on ollut loistava, mutta Canucksin hyökkäys on osoittautunut liian tehokkaaksi hänelle yksin torjuttavaksi.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kazakstanilainen jatkaa finaaliin

Rybakinan voitto on hyvä pelikohde. Hänen viimeisin voittonsa Sabalenkasta osoittaa, että hänellä on tarvittavat taidot voittaakseen tämän tason vastustajan. Rybakina on osoittanut vahvaa peliä koko kauden ajan, mikä antaa luottamusta hänen suoritukseensa. Vaikka Sabalenka onkin vahva vastustaja, Rybakina on osoittanut pystyvänsä vastaamaan hänen voimakkaaseen pelityyliinsä.

Rybakinan voitto näyttää houkuttelevalta vedonlyöntikohteelta tässä ottelussa. Hänen vahva pelinsä ja parempi vireensä antavat hänelle selkeän edun, ja hänellä on kaikki mahdollisuudet edetä voittoon ja lunastaa paikkansa turnauksen finaalissa.

Pelivihje: Elena Rybakina 1.95

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

134 Lukukerrat