Pitkävetovihjeet 12.6.2023: Milos Raonic – Miomir Kecmanovic

Kertoimien perusteella vedonlyöntimarkkina asettaa Milos Raonicin altavastaajaksi tässä ottelussa, sillä hänen voitolleen tarjotaan 2.50 kerrointa. Kecmanovicille puolestaan annetaan 1.55 kerroin voitosta. Kertoimet selvästi heijastavat Raonicin pelitauokoa, mutta urheiluviihteen toimituksen papereissa ne eivät välttämättä anna täydellistä kuvaa ottelun todellisesta tasosta.

S-Hertogenbosch ATP turnaus 2023

Tänään Hollannin S-Hertogenbosch ATP -turnauksessa kohdataan kokenut kanadalainen Milos Raonic ja nuori serbialainen Miomir Kecmanovic. Ottelu pelataan nurmikentällä, mikä tarjoaa oman erityispiirteensä molempien pelaajien pelityyliin.

Milos Raonic (ei rankingia)

Milos Raonic, 32-vuotias kanadalainen tennisammattilainen, on yksi miesten tenniksen kokeneimmista ja menestyneimmistä pelaajista. Hänet tunnetaan erityisesti voimakkaasta syötöstään ja tehokkaasta pelistään verkolla.

Raonic aloitti tennisuransa nuorena ja nousi nopeasti kansainväliseen tietoisuuteen. Hän on saavuttanut urallaan useita merkittäviä saavutuksia, mukaan lukien yhdeksän ATP-turnausvoittoa. Raonic on myös edustanut Kanadaa Davis Cupissa ja olympialaisissa.

Raonicin pelityyli perustuu vahvaan syöttöön ja aggressiiviseen peruslyöntipeliin. Hänen syöttönsä on yksi maailman parhaista, ja hän pystyy luomaan painetta vastustajilleen suuren palauttamattomien syöttöjen määrän avulla. Raonicin verkolla pelaaminen on myös erinomaista, ja hän käyttää pituuttaan hyväkseen voimakkaissa lyönneissään.

Vaikka Raonic on kärsinyt loukkaantumisista uransa aikana, hän onnistuu vieläkin silti pysymään kilpailukykyisenä ja haastamaan maailman parhaita pelaajia. Hänen vahvuutensa ja kokemuksensa tekevät hänestä pelottavan vastustajan millä tahansa alustalla.

Milos Raonic on yksi Kanadan menestyksekkäimmistä tennisammattilaisista ja jatkaa edelleen uransa kehittämistä muutaman vuoden pelitauon jälkeen. Hänen syöttövoimansa ja tehokas peli verkolla tekevät hänestä jännittävän pelaajan seurata, ja hänellä on potentiaalia saavuttaa vielä suurempia saavutuksia urallaan.

Miomir Kecmanovic (39.)

Miomir Kecmanovic on 23-vuotias serbialainen tennislahjakkuus, joka edustaa nuorempaa sukupolvea miesten ammattilaistenniksessä. Kecmanovic on noussut esiin lupaavana pelaajana ja osoittanut potentiaaliaan haastaa kokeneemmat vastustajat.

Kecmanovicin pelityyli on monipuolinen ja hänellä on vahvat peruslyönnit sekä hyvä liikkuvuus kentällä. Hän pystyy sopeutumaan eri alustoille ja käyttämään taktista älyään pelin aikana. Nuoren ikänsä ja innokkuutensa ansiosta Kecmanovicilla on myös kykyä ottaa riskejä ja luoda yllättäviä hetkiä otteluissa.

Vaikka Kecmanovicin saavutukset eivät vielä yllä huippupelaajien tasolle, hän on voittanut useita Future- ja Challenger-tason turnauksia uransa varrella sekä yhden ATP-tason turnauksen. Hän on myös edustanut Serbiaa Davis Cupissa ja noussut sijoitustasolla yhä korkeammalle.

Kecmanovicin potentiaali tulevaisuuden menestyjänä miesten ammattilaistenniksessä on lupaava. Hänen nuoruutensa ja motivaationsa auttavat häntä kehittymään entisestään ja haastamaan kokeneemmat vastustajat.

Mitä ottelussa tapahtuu?

Raonic tulee todennäköisesti nojautumaan vahvaan syöttöönsä ja pyrkii hyödyntämään sitä murtopalloissa sekä luodakseen painetta vastustajan palautuksille. Kecmanovic puolestaan pyrkii todennäköisesti hyödyntämään hyvää liikkuvuuttaan ja monipuolisia peruslyöntejään luodakseen mahdollisuuksia murtaa Raonicin syöttö.

Ottelun kulku voi vaihdella ja riippuu molempien pelaajien päivän suoritustasosta ja kyvystä hallita omaa peliään. Raonicin kokemus auttaa häntä pysymään rauhallisena ja tekemään oikeat valinnat ratkaisevissa hetkissä, kun taas Kecmanovicin nuoruus ja intohimo voivat tuoda yllättäviä hetkiä otteluun.

Miksi Raonic pitäisi olla ottelun suosikki?

Pelitauolta palaavan Milos Raonic olisi ehdottomasti ottelun suosikki ilman pidempää taukoa. Käydään silti muutamat asiat läpi, miksi pelaajan pitäisi nytkin olla ottelun suosikki.

1. Syöttövoima: Raonic tunnetaan yhtenä miesten tennismaailman voimakkaimmista syöttäjistä. Hänen tehokkaat syöttönsä voivat luoda painetta vastustajalle ja tarjota hänelle mahdollisuuden hallita ottelua.
2. Verkkopeli: Raonicilla on vahva peli verkolla. Hänen pituutensa ja hyvät verkkolyöntinsä voivat antaa hänelle etulyöntiaseman pistetaisteluissa ja auttaa häntä keräämään helppoja pisteitä.
3. Kokemus: Raonicilla on runsaasti kokemusta korkeimmalta tasolta, mukaan lukien osallistuminen Grand Slam -turnauksiin ja Davis Cupiin. Tämä kokemus voi auttaa häntä pysymään rauhallisena paineen alla ja tekemään oikeita päätöksiä tärkeissä hetkissä ottelussa.
4. Alustan sopivuus: Ottelu pelataan nurmikentällä, joka sopii hyvin Raonicin pelityyliin. Nurmialustalla nopeus ja tehokkaat syötöt korostuvat, mikä voi antaa hänelle etua ottelussa.
5. Aiempaa menestystä: Raonic on saavuttanut urallaan useita ATP-turnausvoittoja ja noussut maailmanlistan kärkipelaajien joukkoon. Tämä menestys ja itseluottamus voivat vaikuttaa positiivisesti hänen suoritukseensa ottelussa.

Mitä kohdetta pelataan?

Ottelusta odotetaan siis Milos Raonicin voittoa ja sille tarjotaan kertoimena 2.50. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöntimarkkinat arvioivat Raonicin voiton hieman epätodennäköisemmäksi kuin hänen vastustajansa voiton.
Milos Raonicilla on useita vakuuttavia perusteita voittaa ottelu. Hän on tunnettu yhtenä tehokkaimmista syöttäjistä, mikä antaa hänelle etua luoda painetta vastustajan palautuksille ja hallita ottelua omilla syöttövuoroillaan.

Raonicilla on laaja kokemus korkeimmalta tasolta, ja hän on saavuttanut useita ATP-turnausvoittoja urallaan, mikä lisää hänen itseluottamustaan ja kykyään selviytyä paineen alla. Pelatessaan nopealla alustalla, kuten nurmella, hänen pelityylinsä sopii hyvin tähän alustaan, joka korostaa nopeutta ja tehokkaita syöttöjä. Näiden tekijöiden yhdistelmä tekee Raonicista todennäköisen ottelun voittajan, vaikka markkinat ovat eri linjalla pelitauosta johtuen.

Pelivihje: Milos Raonic 2.50 (51 % analysoitu todennäköisyys)

Katso myös muut päivän pitkävetovihjeet!

407 Lukukerrat