Tennis pitkävetovihje: Dubai WTA turnauksessa mehukas altavastaaja 19.2.2024

WTA kiertueen Arabiemiirikuntien turnaus Duabissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 550,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 550,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Arantxa Rus – Victoria Azarenka

Dubain WTA-turnauksen ottelu Arantxa Rusin ja Victoria Azarenkan välillä lupaa olla mielenkiintoinen kohtaaminen, kun kaksi kokenutta pelaajaa kohtaa kentällä 19. helmikuuta 2024. Arantxa Rus saapuu otteluun sijoitettuna 43. maailmanlistalla, kun taas Victoria Azarenka pitää sijaa 27. listalla.

Pelaajien kohtaaminen vuonna 2012 päättyi Azarenkan voittoon 2-0, mutta tämä historia on jo 12 vuoden takaa, joten se ei välttämättä anna täydellistä kuvaa heidän nykytasostaan. Azarenkalla on edellisestä turnauksestaan taakkaa, ja täysi palautuminen saattaa vaatia aikaa, kun taas Rus on valmistautunut otteluun tehokkaammin.

Arantxa Rus on vakiinnuttanut asemansa kilpailukykyisenä pelaajana, ja hänen vahvuutensa ovat näkyneet nousuna maailmanlistalla. Rus on monipuolinen pelaaja, joka hallitsee sekä peruslyönnit että verkolla pelaamisen. Hänen hyvä fyysinen kuntonsa ja peliälynsä tekevät hänestä haastavan vastustajan.

Vaikka Azarenkalla on vahva historia, ottelutilanne ja pelaajien nykykunto huomioon ottaen, Arantxa Rusilla voi olla oma etunsa ottelussa. Rusin voittokerroin 5.50 antaa panostajille houkuttelevan mahdollisuuden, kun otetaan huomioon Azarenkan mahdollinen palautumishaaste. Tämä kohtaaminen voi tarjota yllätyksiä, ja Rusilla on mahdollisuus viedä voitto kotiin.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Rus voittoa kertoimella 5.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

242 Lukukerrat