Tennis pitkävetovihje: Romanian turnauksen voittoputkea jatketaan ennakkosuosikilla 9.2.2024

WTA kiertueen Romian turnaus Cluj-Napocassa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 170,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 170,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Arantxa Rus – Ana Bogdan

Tuleva kohtaaminen Arantxa Rusin ja Ana Bogdanin välillä 9. helmikuuta 2024 Cluj-Napoca WTA -turnauksessa herättää mielenkiintoa, kun nämä kaksi pelaajaa asettuvat vastakkain. Rus, maailmanrankingissa sijalla 45, kohtaa Bogdanin, joka löytyy sijalta 65. Aikaisemmat kohtaamiset kertovat Bogdanin vahvasta otteesta, voittaen kaikki kolme aiempaa kamppailua.

Arantxa Rus, Alankomaiden edustaja, tunnetaan vahvasta peruslyöntipelistään ja kilpailuhenkisyydestään. Ana Bogdan, Romanian pelaaja, on osoittanut kykynsä voittaa Rus aiemmissa kohtaamisissa. Bogdanin varmaotteinen pelityyli ja vahva tahto ovat olleet ratkaisevia näissä kohtaamisissa.

Bogdanin hyvä vire antaa hänelle etulyöntiaseman ottelussa, mikä näkyy myös vedonlyöntikertoimessa 1.70. Hänen aikaisemmat voittonsa Rusista antavat luottamusta siihen, että hän pystyy hallitsemaan ottelua ja saavuttamaan voiton. Näin ollen on odotettavissa, että Bogdan jatkaa vahvaa suoritustaan ja voittaa ottelun Cluj-Napocassa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Bogdan voittoa kertoimella 1.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

711 Lukukerrat