Tennis pitkävetovihje: Dominik Thiem – Sebastian Ofner

Tänään sunnuntaina, 1. lokakuuta 2023, tennisfaneja ympäri maailmaa odottaa mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi Itävallan kovaa kilpailijaa, Dominik Thiem ja Sebastian Ofner, kohtaavat toisensa Astanan ATP-turnauksessa. Ottelu pelataan kovalla kentällä, ja vaikka molemmat pelaajat ovat kotoisin samasta maasta, he tuovat mukanaan erilaiset pelityylit.

Dominik Thiem

On ehdottomasti yksi maailman huippupelaajista. Vaikka hänen rankinginsa on tällä hetkellä vaatimattomasti 81., on tärkeää huomata, että Thiem tekee paluuta kilpakentille poissaolon jälkeen. Hänen rankinginsa ei siis kuvastsa täysin hänen taitotasoaan. Thiem on osoittanut kykynsä voittamalla Grand Slam -tittelin ja sijoittumalla usein maailman TOP10 pelaajien joukkoon. Hänen pelityylinsä on fyysinen ja monipuolinen, ja hänellä on vahva peruslyöntipeli sekä vaikuttava syöttö.

Sebastian Ofner

Rankingillaan 58., on myös taitava pelaaja, mutta hän ei ole yltänyt samoihin saavutuksiin kuin Thiem. Ofnerin pelityyli on nopea ja aggressiivinen, ja hän on erityisen vaarallinen kovilla kentillä. Hänellä on voimakas syöttö ja kyky ottaa nopeita voittoja verkolla.

Aiemmat kohtaamiset

Näiden kahden itävaltalaisen kohtaamiset ovat olleet tiukkoja ja kilpailullisia. He ovat kohdanneet neljästi aiemmin, ja Thiem on voittanut näistä otteluista kolme. Miksi sitten uskomme, että Thiem voittaa tämän ottelun?

Thiemin kokemus ja pelitaidot ovat verrattomia. Hänellä on voittaja-mentaliteetti ja kykyä sopeutua vastustajiinsa. Vaikka Thiem on ollut poissa kilpailusta, hän on saanut aikaa valmistautua huolellisesti paluuseensa. Hänen suoritukset kovilla alustoilla ovat vakuuttavia.

Thiem ottelun suosikkina

Thiemillä on monipuolisempi pelityyli, joka antaa hänelle etulyöntiaseman pitkissä palloralleissa. Hän pystyy ohjaamaan peliä ja luomaan painetta vastustajalleen erilaisten lyöntien avulla. Vaikka Ofner voi tarjota kovan vastuksen, Thiemin vahvuudet monipuolisena pelaajana antavat hänelle edun tässä ottelussa.

Odotamme jännittävää taistoa näiden kahden itävaltalaisen pelaajan välillä. Dominic Thiemin odotetaan kuitenkin voittavan ottelun kokemuksensa, monipuolisen pelityylinsä ja voittaja-mentaliteettinsa ansiosta. Tennisfaneja odottaa varmasti mahtava ottelu Astanassa tällä kovalla kentällä.

Pelivihje: Dominik Thiem 1.80

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille haluamasi kohde

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Ilmaisvedot

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

309 Lukukerrat