Juan Pablo Varillas vs. Dominic Thiem – 28.9.2023 klo 15:00 Astana ATP

Tänään Astanan ATP-turnauksen kovalla kentällä saamme nähdä mielenkiintoisen kohtaamisen, kun Juan Pablo Varillas ja Dominic Thiem asettuvat vastakkain. Ottelua odotetaan jännityksellä, sillä molemmat pelaajat tavoittelevat voittoa ja haluavat vakuuttaa faninsa. Tenniksen pitkävetovihjeet ovat 3/3 osumaputkessa ja tällä ottelulla lähdetään hakemaan lisää jatkoa voittoputkelle.

Juan Pablo Varillas

Perun 25-vuotias lahjakkuus, saapuu otteluun maailmanrankingin 67. sijalta. Hänet tunnetaan vahvasta syötöstään ja aggressiivisesta pelistään. Varillas on noussut nopeasti ammattilaistenniksen kärkikastiin ja on voittanut useita pienempiä turnauksia. Hänen pelissään on kuitenkin vielä petrattavaa, ja hänellä on harvoin mahdollisuus kohdata huipputason pelaajia.

Dominic Thiem

Itävallan 30-vuotias tennislegenda, palaa kilpakentille poissaolon jälkeen. Hänen rankinginsa on tippunut loukkaantumisen vuoksi, mutta Thiem tunnetaan yhtenä maailman parhaista kovien kenttien pelaajista. Hänellä on hallussaan useita Grand Slam -titteleitä ja ATP-turnausvoittoja, ja hänen pelityylinsä yhdistää voiman ja taituruuden.

Miksi Dominic Thiem voittaa tämän ottelun?

Hänellä on kokemusta ja taitoa menestyä kovilla kentillä, mikä antaa hänelle selvän edun. Thiem tekee paluuta takaisin maailman kärkeen, ja hänellä on valtava motivaatio osoittaa, että hän voi palata huipulle. Tämä sisäinen palo antaa hänelle ylimääräisen edun taistelussa voitosta. Thiemillä on monipuolinen pelityyli, joka aiheuttaa vaikeuksia Varillakselle. Hänen taitavat rystylyöntinsä ja kyky liikkua kentällä voivat viedä vastustajalta aikaa ja tilaa. Varillas voi käyttää vahvaa syöttöään, mutta Thiemin puolustus ja kyky vastata hyökkäyksiin ovat vakuuttavia.

Dominic Thiemillä on kaikki eväät voittaa tämä ottelu. Vaikka hänen rankinginsa on tippunut, hänen taitonsa ja motivaationsa ovat edelleen huipputasoa. Varillas voi tarjota vastusta, mutta Thiemin kokemus ja pelitaituruus ratkaisevat lopulta voiton suuntaan Itävallan suuntaan. Tennisfaneja odottaa varmasti mielenkiintoinen ottelu, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat kentällä Astanassa.

Pelivihje: Dominic Thiem 1.45

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille haluamasi kohde

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Ilmaisvedot

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntisivut

394 Lukukerrat