Suuria voittoja ilman riskiä: Voita 207,60€ tennisottelusta 30.10.2023

Tänään maanantaina Pariisin ATP-turnauksessa kovalla alustalla nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun sveitsiläinen Stan Wawrinka ja itävaltalainen Dominik Thiem kohtaavat toisensa. Otteluun lähdetään odotuksissa, että näemme kahden vahvan pelaajan välisen kamppailun, vaikka pelaajien rankingit ovat tällä hetkellä hieman poikkeuksellisia. Wawrinka on sijoittunut ATP-rankingissa sijalle 51, kun taas Thiem löytyy sijalta 108. Mutta kuten sanotaan, rankingit eivät kerro koko tarinaa.

Ottelu tarjoaa mahdollisuuden voittaa 207,60€ riskittömästi

BetNflix rajoitettu tarjous, joka on saatavilla vain urheiluviihde.com -sivuston lukijoille mahdollistaa suuren voiton illan ottelusta! Pelaamalla Dominik Thiemin voittoa kertoimella 1.73 on mahdollista voittaa 207,60€ käyttämättä omaa rahaa panostukseen. BetNflix tarjoaa uusille pelaajille 120% talletusbonuksen jopa 120€ asti ja käyttämällä tämän pelaajat voivat panostaa otteluun ylimääräisellä bonusrahalla. Lisätietoja tarjouksen käyttämisestä löytyy artikkelin lopusta ja alapuolella olevasta linkistä.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Stan Wawrinkan parhaat vuodet takana

Stan Wawrinka on pitkän linjan ammattilainen, joka on voittanut kolme Grand Slam -turnausta urallaan. Hänellä on vaikuttava voimakas rystylyönti ja huippuluokan yleispeli. Wawrinka on kokenut pelaaja, joka on tottunut suuriin paineisiin suurissa turnauksissa. Kuitenkin 38-vuotiaana hän alkaa tuntea iän tuomat haasteet ja kilpailun kovuuden.

Dominik Thiemin uusi läpimurto

Dominik Thiem on nuorempi pelaaja, joka on saavuttanut urallaan paljon menestystä, mutta on kärsinyt rankinginsa laskusta poissaolon vuoksi. Thiemillä on vahva yläkierrelyönti ja hän on erittäin kilpailuhenkinen pelaaja. Hän on tehnyt paluuta takaisin huipulle, ja peli näyttää nyt paremmalta kuin pitkään aikaan.

Historia on historiaa

Wawrinka on ollut vahva pelaaja ja hallitsee aiempia kohtaamisia Thiemiä vastaan, mutta tämä ottelu tarjoaa Thiemille mahdollisuuden voittoon useista syistä. Thiem on nuorempi ja energisempi pelaaja, joka liikkuu nopeasti kovalla alustalla. Hänellä on myös huomattavasti parempi pelivire tällä hetkellä, mikä antaa hänelle tärkeän etulyöntiaseman.

Thiemin itseluottamus ja kilpailuhenki ovat korkealla, kun hän pyrkii vahvaan paluuseen rankingin huipulle. Hänellä on palava halu voittaa tämä ottelu ja osoittaa kaikille, että hän on takaisin iskussa. Odotamme mielenkiintoista taistelua näiden kahden pelaajan välillä. Vaikka Wawrinka on kokenut ja vahva pelaaja, ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Thiemillä olisi kaikki mahdollisuudet voittoon tässä kohtaamisessa. Nuoruuden intoa, parempaa liikkumista ja vahvaa itseluottamusta löytyy, kun Thiem yrittää kaataa Wawrinkan ja ottaa tärkeän voiton urallaan.

Miten voitan 207,60€ riskittömästi?

  • Avaa BetNflix pelitili TÄSTÄ ja lunasta 120% talletusbonus 120€ asti.
  • Panosta ylimääräisellä bonusrahalla Dominik Thiemin voittoa (1.73)
  • Mikäli Thiem voittaa – saat yhteensä 207,60€
  • Voiton lisäksi pelitilillä on tallettamasi summa edelleen
  • BetNflix tarjoaa myös joka perjantai ilmaisvedon!
250 Lukukerrat