Tennis pitkävetovihje: Daniil Medvedev – Alexander Zverev 15.11.2023

Daniil Medvedev ja Alexander Zverev kohtaavat 15.11.2023 Torinon ATP-finaaliturnauksessa huipputasaisessa kamppailussa. Medvedev, maailmanlistan kolmantena oleva pelaaja, asettuu vastakkain kahdeksanneksi sijoitetun Zverevin kanssa. Historia näiden kahden välillä on intensiivinen, kohtaamisia on takana peräti 19, joista 11 on päättynyt Medvedevin voittoon ja 8 Zverevin hyväksi.

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev, Venäjän tenniksen kärkinimi, tunnetaan älykkäästä pelityylistään. Hänen vahvuutensa lepäävät vahvassa syötössä ja tarkoissa peruslyönneissä. Medvedevin liikkuvuus kentällä on huippuluokkaa, mikä mahdollistaa hänen hallita peliä monipuolisesti. Medvedevin mentaalinen vahvuus ja kyky säilyttää keskittyminen tiukoissakin tilanteissa antavat hänelle etulyöntiaseman.

Alexander Zverev

Alexander Zverev, Saksan lahjakkuus, on fyysisesti vahva pelaaja, joka pystyy tuottamaan voimakkaita lyöntejä. Zverevin syöttö on yksi turnauksen tehokkaimmista, ja hän hallitsee verkolle nousun taitavasti. Hänen pelissään on kuitenkin ollut vaihtelua, ja toisinaan hän on haavoittuva pitkissä palloralleissa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Henkisesti kestävä venäläinen on kovilla

Ottelun ennakkosuosikki on Daniil Medvedev hänen vahvan pelityylinsä, tasapainoisen liikkumisensa ja aiempien voittojen perusteella. Medvedevin kyky hyödyntää vastustajansa heikkoudet ja pitää oma pelinsä kasassa antavat hänelle selkeän edun. Zverevin on panostettava vahvaan syöttöönsä ja aggressiiviseen lyöntipeliin voittaakseen, mutta Medvedevin kypsä peli tekee hänestä vahvan ehdokkaan ottelun voittoon.

Pelivihje: Daniil Medvedev 1.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

231 Lukukerrat