Tennis pitkävetovihje: Cluj-Napoca WTA turnauksessa väärä ennakkosuosikki 7.2.2024

WTA kiertueen Romian turnaus Cluj-Napocassa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 238,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 238,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Erika Andreeva – Ana Bogdan

Erika Andreeva kohtaa Ana Bogdanin Cluj-Napocan WTA-turnauksessa 7. helmikuuta 2024. Andreevan sijoitus maailmanlistalla on 112. ja Bogdanin 65. Näiden pelaajien aikaisempi kohtaaminen vuonna 2022 päättyi Bogdanin selkeään 2-0-voittoon, mikä viittaa siihen, että hän on Andreevaa vahvempi.

Bogdanin korkeampi sijoitus maailmanlistalla heijastaa hänen vahvempaa pelitasoaan verrattuna Andreevaan. Aikaisempi voitto antaa Bogdanille psykologisen edun, ja hänen varmuutensa voitosta voi vaikuttaa myönteisesti tämän ottelun lopputulokseen. Kerroin 2.38 on houkutteleva tarjous, ottaen huomioon Bogdanin vahvat näytöt ja aikaisempi menestys Andreevaa vastaan. Vedonlyöjät näkveät tämän tilaisuutena hyödyntää Bogdanin vahvuuksia ja panostaa hänen voittoonsa tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Bogdan voittoa kertoimella 2.38.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

266 Lukukerrat