Tennis pitkävetovihje: Australian avoimien Grand Slam yllätysvoitto 27.1.2024

Australian avoimien Grand Slam -turnaus tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 480,00€ suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen Grand Slam-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 480,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla erätasoituksella Grand Slam -kohteen.

Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka

Australian avointen naisten finaali tarjoaa jännittävän kohtaamisen Qinwen Zhengin ja Aryna Sabalenkan välillä. Maailmanlistan sijalla 15 oleva Zheng kohtaa rankingissa toisena olevan Sabalenkan, joka voitti heidän aiemman kohtaamisensa vuonna 2023 2-0. Zheng on osoittanut vahvaa peliä turnauksen aikana ja ansaitsee huomion.

Qinwen Zheng on tunnettu taitavasta tekniikastaan ja monipuolisesta pelityylistään. Hänen vahvuutensa ovat tarkkuus ja nopeus, jotka voivat aiheuttaa vaikeuksia vastustajille. Sabalenka taas tunnetaan voimakkaasta lyönnistään ja aggressiivisesta pelityylistään.

Vaikka Sabalenka on ennakkosuosikki, Zhengin yllätysvoitolle on mahdollisuus. Zhengin nopeus ja taituruus voivat asettaa Sabalenkan tiukoille. Jos Zheng onnistuu hallitsemaan peliä ja pitämään virheet minimissä, hänellä voi olla mahdollisuus yllättää Sabalenka. Vedonlyöntikertoimen ollessa 4.80 Zhengin voitolle, panostaminen hänen puolestaan voi olla houkutteleva vaihtoehto niille, jotka etsivät suurempaa tuottoa.

Näin voitat 480,00 ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Zheng -voittoa kertoimella 4.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

755 Lukukerrat