Tennis pitkävetovihje: San Diego WTA turnauksessa väärä ennakkosuosikki 29.2.2024

WTA kiertueen Yhdysvaltojen turnaus San Diegossa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 220,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 220,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Anna Blinkova – Dayana Yastremska

Tänään San Diegossa pelattava ottelu Anna Blinkovan ja Dayana Yastremskan välillä lupaa olla jännittävä kohtaaminen, kun kaksi kovaa pelaajaa kohtaavat WTA-turnauksessa. Ottelun panokset nousevat entisestään, kun Blinkova ja Yastremska kilpailevat paremmuudestaan.

Anna Blinkova, maailmanlistan sijalla 51, on osoittanut kykynsä voittaa huippupelaajia. Vaikka hän hävisi Yastremskalle vuonna 2023, Blinkova on parantanut peliään merkittävästi. Hänen viimeaikaiset suorituksensa ovat olleet vakuuttavia, ja hän onnistui voittamaan jopa TOP5 pelaajia. Blinkova tulee otteluun vahvassa vireessä ja valmis haastamaan Yastremskan.

Dayana Yastremska, maailmanlistan sijalla 33, voitti heidän aiemman kohtaamisensa. Hän on kokenut pelaaja, joka hallitsee monipuolisesti kenttää. Yastremska varmasti pyrkii toistamaan aiemman voittonsa ja pitämään asemansa rankingissa.

Miksi sitten panostaa Blinkovan voittoon kertoimella 2.20? Blinkova on näyttänyt kykynsä haastaa kovemmatkin vastustajat, ja hänen hyvä vireensä antaa hänelle mahdollisuuden voittoon. Aiempi tappio Yastremskalle voi toimia motivaationa revanssille. Kertoimen avulla vedonlyöjät voivat hyötyä Blinkovan potentiaalisesta voitosta tässä tasaisessa kohtaamisessa. Jännittävää ja odotettavissa on tiukka taistelu, kun nämä kaksi lahjakasta pelaajaa kohtaavat kentällä San Diegossa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Blinkova voittoa kertoimella 2.20.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

166 Lukukerrat