Tennis pitkävetovihje: Pavel Kotov – Alexander Bublik 23.5.2024 Lyon ATP

Pavel Kotov

Pavel Kotov, venäläinen tennispelaaja, on tällä hetkellä ATP-rankingissa sijalla 57. Kotov on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja voimakkaasta peruslyönnistään. Viime vuosina hän on parantanut erityisesti liikkumistaan ja pelinlukutaitoaan, mikä on auttanut häntä saavuttamaan uusia korkeuksia urallaan. Massakenttä sopii hyvin hänen pelityyliinsä, sillä hän osaa hyödyntää hitaampaa alustaa ja pitkittää pisteitä. Kotov lähtee otteluun toiveikkaana ja valmiina haastamaan maailman kärkipelaajia.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Alexander Bublik

Kazakstanilainen Alexander Bublik on tällä hetkellä ATP-rankingissa sijalla 19. Bublik on tunnettu monipuolisesta ja arvaamattomasta pelistään, johon kuuluu usein näyttäviä syöttöjä ja rohkeita lyöntiratkaisuja. Hänen kykynsä hallita ottelun tempoa ja muuttaa pelisuunnitelmaa lennossa tekee hänestä erittäin vaarallisen vastustajan. Bublik on aiemmin kohdannut Kotovin vuonna 2019, jolloin hän voitti tiukan kolmieräisen ottelun. Hänellä on runsaasti kokemusta suurista otteluista ja hänen ranking-sijoituksensa puhuu puolestaan.

Ennakkosuosikki ja ottelun asetelmat

Vaikka Kotov on kehittynyt pelaajana ja osaa hyödyntää massakentän ominaisuuksia, Bublik lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Bublikin korkea ranking ja aiempi voitto Kotovista antavat hänelle etulyöntiaseman. Hänen taitonsa sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja käyttää monipuolisia lyöntejään tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen kamppailu, jossa molemmat pelaajat antavat kaikkensa voiton saavuttamiseksi.

Pelivihje: Alexander Bublik 2.10

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

92 Lukukerrat