NHL vedonlyöntivihjeet: Tampa Bay Lightning – LA Kings

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain avainpelaajia kaipaava Tampa Bay Lightning sekä hyvään vireeseen päässyt LA Kings. Tähän iltaan tarjolla onkin kohtuulliset pitkäveto kertoimet, joista voi napata kunnon bank uppia!

Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä itäisen konferenssin kuudennella sijalla, kun joukkue on kerännyt 27 otteluun yhteensä 38 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 89:74. Lightning oli juuri viiden ottelun voittoputkessa, mutta edellisessä ottelussa Ottawa Senators näyttäytyi liian pahana vastustaja voittaen ottelun lukemin 4-0. Varsinkin tässä ottelussa näkyi jo avainpelaajien poissaolot, vaikka Tampalla hyvät korvikkeet löytyykin.

LA Kingsin on edelleen markkinoilla liian aliarvostettu kokonaisuus

LA Kings on tällä hetkellä läntisen konferenssin 12. sijalla, kun joukkue on kerännyt 26 otteluun yhteensä 28 pistettä. Joukkueen maalisuhde on karvan verran positiivinen 70:68. LA Kings on näyttänyt pystyvänsä haastamaan minkä tahansa NHL joukkueen voittaen ensin Dallas Starsin lukemin 4-0 ja sen jälkeen vielä koko sarjan kuumimman joukkueen Minnesota Wildin lukemin 2-1. Nyt on vuorossa kolmas ”yllätys”, kun yön ottelusta pisteet lähtevät vieraiden matkaan.

Markkinat tarjoavat LA Kingsin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 3.70. Monet vedonlyöntisivut ilman rekisteröintiä tarjoavat yhtä kilpailukykyisen kertoimen iltaan!

NHL vetovihjeet 15.12.2021

Kohde: Tampa Bay Lightning – LA Kings
vihje: LA Kings
Kerroin:
3.70

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset

410 Lukukerrat