NHL pitkävetovihjeet: Vancouver Canucks – Toronto Maple Leafs

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain poissaoloista kärsivät joukkueet Vancouver Canucks sekä Toronto Maple Leafs.

Vancouver Canucks on tällä hetkellä läntisen konferenssin 12. sijalla, kun joukkue on kerännyt 31 otteluun yhteensä 30 pistettä. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 81:90, mutta viime aikojen peliesityksien takia lukemaa ei voida liian tarkkaan nyhjätä. Canucks on tällä hetkellä kuuden ottelun voittoputkessa ja yhdeksästä edellisestä ottelusta joukkue on kerännyt kahdeksan voittoa. Maalinteko sujuu ongelmitta ja se onkin ollut avain useampaankin voittoon. Vaikka Canucksilla on poissaoloja, on maalintekovoimaa siltikin tallella. Eniten poissaoloista kärsii viisikkopuolustus ja se avaa ovet maalikarkeloille.

Rikkonaiset joukkueet mättävät ison kasan maaleja

Toronto Maple Leafs on puolestaan itäisen konferenssin kolmannella sijalla, kun joukkue on kerännyt 30 otteluun 42 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 98:76, joka on todella hyvä. Tällä hetkellä sivussa on kuitenkin hieman tärkeitä pelaajia, kuten Tavares, Marner, Kerfoot, Simmonds ja Sandin. Näidenkin poissaolojen jälkeen nopeatempoinen joukkue pystyy ylläpitämään maalintekovoimaa, varsinkin kun vastassa on rikkonainen Canucks. Tämä lisää uskoa maalikarkeloista.

Markkinat tarjoavat yli 5.5 maalille kertoimen 1.95. Suosittelmme katsomana parhaat pitkäveto kertoimet iltaan joka vedonlyöntisivulta, että löydät isomman!

NHL vetovihjeet 19.12.2021

Kohde: Vancouver Canucks – Toronto Maple Leafs
vihje: Maalit yli 5.5
Kerroin:
1.95

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

412 Lukukerrat